josephfrank
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaslar internet üzerinden iphone sipariş edip kurulum yapip kutusunu açıp iade edebilen var mı ?
Amazon yapıyor ben yapmıştım.Aldığın yer önemliArkadaslar internet üzerinden iphone sipariş edip kurulum yapip kutusunu açıp iade edebilen var mı ?
Trendyol mediamarktAmazon yapıyor ben yapmıştım.Aldığın yer önemli
Yapacaklarını sanmam şansını dene istersen.%90 yapmaz medimarkt.Gerekçe nedir peki merak ettimTrendyol mediamarkt
Telefonun depolamasını 256 gb veya 512 gb isteyecektim. Yanlışlıkla 128 gb sipariş ettim eve geldi telefon actim baktim sonra sıfırladım telefonu 2 gün içinde geri gönderdimYapacaklarını sanmam şansını dene istersen.%90 yapmaz medimarkt.Gerekçe nedir peki merak ettim
Ama iade edebilenler varmış sanırım biraz araştırdım da , sonuçta cayma hakkimiz da varYapacaklarını sanmam şansını dene istersen.%90 yapmaz medimarkt.Gerekçe nedir peki merak ettim
Geçmiş olsun iade ihtimalini, çok zor mediamarkt ta açılmış telefonlarda yasal olarak iade almama hakları var.Heleki sim kart taktıysanTelefonun depolamasını 256 gb veya 512 gb isteyecektim. Yanlışlıkla 128 gb sipariş ettim eve geldi telefon actim baktim sonra sıfırladım telefonu 2 gün içinde geri gönderdim
Hayır sim kartı takmadım .Bu arada telefonun fiyati da artmis yani alsalar ben zarar ederimGeçmiş olsun iade ihtimalini, çok zor mediamarkt ta açılmış telefonlarda yasal olarak iade almama hakları var.Heleki sim kart taktıysan
Yani sadece kurulum yaptim ve sıfırladım ardindan . Telefon sapasaglam sadece kutusu acildi onu da bantladım kucuk kucukGeçmiş olsun iade ihtimalini, çok zor mediamarkt ta açılmış telefonlarda yasal olarak iade almama hakları var.Heleki sim kart taktıysan
Yok takmadim . Sadece kurulum yaptım falan ama zaten cihazi komple sifirladim . Kutusuna koydum aksesuarları tam şekilde . Sadece cihazjn ustundeki jelatini kaldirmistim ekrani görebiliyim diyeSim kartı takildiysa muhtemelen elinde kalır