Çözüldü✓ Kuzenim sormadan bu sistemi almış. Çok kötümü?

lexerotk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
256

Kuzenim sorup soruşturmadan şöyle bi sistem almış ve ben şahsen ona mal olduğunu söyledim. Sizin sistem hakkıında yorumunuz nedir? Ben onun için cidden üzüldüm keşke bana sorup alsaydı.

Kuzenim sorup soruşturmadan şöyle bi sistem almış ve ben şahsen ona mal olduğunu söyledim. Sizin sistem hakkıında yorumunuz nedir? Ben onun için cidden üzüldüm keşke bana sorup alsaydı.
dediğinde haklısın gibi.

aynı paraya 2. elde 3060 ti sistem zorluyorum sıfırda da yine çok pahalı

Kötü.

Gelince kargoyu kabul etmeyin

dediğinde haklısın gibi.
Hocam psu 350w ilerde upgrade yapsa yetmez bu psu. Ekran kartı desen markasını ilk defa duydum ve düzgün bir şeye de benzemiyor. Tek fanlı birde cayır cayır ısıtır etrafı. Kasa desen mesh değil sadece iki kenardan üçgen şeklinde bi mesh bir alan var. SSD desen idare eder yani kotü değil. İşlemci düşük birz ama ekran kartı için gayet yeterli. Anakartlar hakkında fazla bir bilgim olmadığı için yorum yapamicam.

Kötünün iyisi diyelim. Aynı paraya hepsiburadadan vs alsaydınız çok daha kötü sistemler gelirdi. ama totalde kötü bir sistem o paraya

dediğinde 2 kat haklısın
çünkü sistemin fiyatı 2 kat pahalı :pepega:

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Çöp diye bir şey olmasaydı ben buna yine de çöp derdim

Kötünün iyisi diyelim. Aynı paraya hepsiburadadan vs alsaydınız çok daha kötü sistemler gelirdi. ama totalde kötü bir sistem o paraya
Keşke bana sorsadyı hocam ama kendisinin pc bilgisi yok babasıda görünce kendi bütçelerine göre uygun ve yanında klavye mouse vermelerine kanıp almış. Mouse performansı deseniz zaten ofis mouse undan beter.

Bu paraya 6600 3060 6700 xt sistem toplanır belki aga ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,387
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri