zaten alıyor o yüzden soruyorumSensörde hata var 110 derece olsaydı anakart kendini korumaya alırdı.
Üstünde soğutux var mızaten alıyor o yüzden soruyorum![]()
pasif bir soğutucu var ama yetmiyor fan takabileceğim bir alanda değil ekrankartı ve işlemcinin tam arasında soğutucumda büyük olduğu için yer yokÇok fazla, soğutucu var mı
Sanırım laptop kullanıyorsunuz, bunun çözümü kuzey köprüsüne denk gelen katı boruların değişimi oluyor diye biliyorum.zaten alıyor o yüzden soruyorum![]()
Masaüstünü bilmiyorum.pasif bir soğutucu var ama yetmiyor fan takabileceğim bir alanda değil ekrankartı ve işlemcinin tam arasında soğutucumda büyük olduğu için yer yok
laptop değil 8 yıllık bir masaüstü hatta birkaç güne 9 yıl olacakSanırım laptop kullanıyorsunuz, bunun çözümü kuzey köprüsüne denk gelen katı boruların değişimi oluyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masaüstünü bilmiyorum.
En son ne zaman termal macun değiştirildi ve fan temizliği yapıldı?laptop değil 8 yıllık bir masaüstü
kuzey köprüsüne macun sıkmadım veya ped değişmedim temizlik yapalı 7-8 ay olduEn son ne zaman termal macun değiştirildi ve fan temizliği yapıldı?
7-8 aydır mı bu kadar fazla ısınıyor? Güvenilir bir teknik servise götürmeyi denediniz mi?kuzey köprüsüne macun sıkmadım veya ped değişmedim temizlik yapalı 7-8 ay oldu
7-8 aydır değil son 4 gündür ama ben az önce fark ettim7-8 aydır mı bu kadar fazla ısınıyor? Güvenilir bir teknik servise götürmeyi denediniz mi?