GPU 110 Derece Çözümünü bulamıyorum....

Alıntıyı görüntüle 110 derece ÜAWEŞRÜĞAW.RÜĞŞWE.RÜĞAWERAWERAWER
ekran kartına normal termal macun sürmek mantıksız uzun süreler kullanılmıyor pump out yapıypr attığım linkteki ürünü alın uzun süreler sizi götürür ayrınca yakın zamanda değişmiş macunun bukadar çok ısıya neden olması saçma yeni değiştirmişsiniz sonuçta başka birşeyden dolayı sorun çıkartıyor olabilir bence güvenilir bilgisayarcı ile yada garantisi varsa servis ile görüşün

gardaşlık herkes bişey yazmış önce sorun ekran kartındamı bakmak için uzay montaj yapıp sistemi kur öyle ekran kartında suçu ara bence benim kasadaydı sorun 84 derece normal geliyordu bana taki sistemi uzay montaj yapıp sorunun kasa hava sürkülasyonunda olduğuğn görene kadar lianli lancool 2 kasa aldım. benim ekran kartı 83 -84 civarında seyrediyordu sonra 77 - 78 e kadar geriledi 2k da test ediyorum bu arada . uzay montaj yap testini yap sorun kasada mı öğren önce fanlar dandikse 10 değl 20 fan taksan nafile hiçbir zaman aldığın kasanın orjinal fanlarını kullanma ben noctuanın fanlarını kullanıyorum . ayrıca kasanın altındaki fanlarıda aşağı bakacak şekilde ayarla hava atması için arka ve üst egzos fanları yeterli bir tavsiye vereceğim son olarak benim o şekilde en iyi hava alacak şekilde anlatıyorum sıvı soğutmanın fanlarını dışa tak dıştan içeri hava girsin onlarla gerisini dışarı hava atacak şekilde ayarla ben o şekilde kullanıyorum . sıcaklıklar bu arada ekran kartından ekran kartına farkediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartından bahsediyor beyefendi işlemci ne alaka konuıyu okudunmu sen tam olarak
Ekran kartının işlemcisi bro

@Zangetsuu hocam fanlar çok kötü yerleştirilmiş hava sirkülasyonu önden arkaya doğru olmalı arkadaşında dediği gibi sıvı soğutucunun radyatörünü üst kısma takın içerdeki havayı dışarı çekecek şekilde egzoz fan ve bu havayı dışarı tahliye edecek ön ve alttaki kısma dışardan içeriye hava alacak şekilde fanları ayarlayın. Hava sirkülasyonunu düzgün ayarladığınızda sorunu çözmüş olursun. Hayırlı günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,045
Üyeler
186,007
Son üye
Fcnn4154
Geri