Kyk yurdu çıkma ihtimali kaç?

zylll

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba bu sene yksye girdim ve tercih yapacağım. yapacağım şehirler aile evinden uzak ve gurbette olacağı için tanıdığımız veya akrabamız yazacağım şehirlerde yok. kız öğrenciyim, babam polis emeklisi, ablam özel burs aldı fakat yurtta kalmadı ve evli, yani aile evi 3 kişi olarak gözüküyor. kişi başına düşen geliri yaklaşık 11.5k civarı. evimiz kendimize ait, herhangi bir ek gelirimiz yok (kira vb.). annemin üzerine tarla hissesi var merak ettiğim şey şu ki sizce çıkar mı? dediğim gibi tercih yapacağım şehirlerde hiç tanıdığımız yok ve ben yerleşemeyip ek yerleştirmede de yerleşemezsem eğer ortada kalırım ve obp kırılması dışında bie işe yaramaz. tıpış tıpış geri dönerim. aynı zamanda istediğim bölüm 668k ile kapatmış benim sıralamam 611k sizce gelir mi

Bacım başvuruda herhangi bir yalan bilgi vermediğin sürece gelir zaten devlet dairelerinde hep kadınlara öncelik veriyorlar, dediğin bölüm kesin gelir de hangi bölüm

Hangi şehir? İstanbul’da/İzmir’de çıkacağını sanmam, anadolu şehirlerini bilmiyorum.

Bacım başvuruda herhangi bir yalan bilgi vermediğin sürece gelir zaten devlet dairelerinde hep kadınlara öncelik veriyorlar, dediğin bölüm kesin gelir de hangi bölüm
şehir bölge planlama 4 yıllık veya 2 senelik sağlık bölümlerinden biri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi şehir? İstanbul’da/İzmir’de çıkacağını sanmam, anadolu şehirlerini bilmiyorum.
iç anadoluda ya amasya çorum niğde sivas karaman vs

Dürüst olmak gerekirse o bölüm pek
önerebileceğim bir bölüm değil onun yerine endüstriyel tasarım veya iş sağlığı güvenliği bölümü okumanı tavsiye ederim

iç anadoluda ya amasya çorum niğde sivas karaman vs
cikar siz rahat olsun kiz ogrenciler acikta kalmaz yurt konusunda sorun yasamiyorlar

Dürüst olmak gerekirse o bölüm pek
önerebileceğim bir bölüm değil onun yerine endüstriyel tasarım veya iş sağlığı güvenliği bölümü okumanı tavsiye eder
10 senedir elim kaleme yatkın olduğu için, tanıdığımız olduğu için ve belediyelerde imkanım olduğu için iş imkanının yüksek olduğu ve seveceğim bir bölümü okumayı isterim, tabii sağlık bölümünde imkan çok çok fazla dendiği için aklım kaymıyor değil. hem benim ailem hem erkek arkadasımın ailesi sağlık okumamı istiyor tabii.

cikar siz rahat olsun kiz ogrenciler acikta kalmaz yurt konusunda sorun yasamiyorlar
anlıyorum teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,128
Üyeler
183,530
Son üye
Akif4254
Geri