Neler Yeni

Kyk Yurtlarında İzin!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yiğit Eren Aksoy
Selamlar, üniversitede ingilizce hazırlık okuyorum. Ama hazırlıktan memnun olmadığım için memlekette dil kursuna gideceğim. Sorum şu, yurt devamsızlığından kayıt silme gibi bir olay varmış galiba bu sorunu nasıl çözebiliriz, çözümleri nelerdir?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,354
İsim
Hacı
Yuttan izin al.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,354
İsim
Hacı
Yurt uygulamasından her ay aylık evci izni alabiliyorsun ama 45 gün izin hakkımızdan eksiliyormuş diye duydum doğruluğu nedir hocam?
Yurtta kalmadım pek bilgim yok ama arkadaşlar tatillerde direkt izin alip evine gidiyordu.
Kimisi bildiriyor 1 2 hafta erken de gidiyordu, sorun yaşamıyorlardı.

Daha bilgili arkadaşların cevaplaması daha faydalı olacaktır.

caran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak caran
45 gün iznin var hafta sonları dahil değil iznin bittikten sonra yurda gelmezsen kaydın silinir.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Mahir Cengiz
Selamlar, üniversitede ingilizce hazırlık okuyorum. Ama hazırlıktan memnun olmadığım için memlekette dil kursuna gideceğim. Sorum şu, yurt devamsızlığından kayıt silme gibi bir olay varmış galiba bu sorunu nasıl çözebiliriz, çözümleri nelerdir?
Max 45 gün izin alabiliyorsun 46 olduğu gün yurttan kayıdın silinir

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Yakup Bolat
Okuldan ders programı al yurt memuruna teslim et .dersinin olmadığı günleri devamsızlığa girmiyorlar

Top Bottom