Kyk Yurtlarında İzin!!!

Reaksiyon skoru
27
Selamlar, üniversitede ingilizce hazırlık okuyorum. Ama hazırlıktan memnun olmadığım için memlekette dil kursuna gideceğim. Sorum şu, yurt devamsızlığından kayıt silme gibi bir olay varmış galiba bu sorunu nasıl çözebiliriz, çözümleri nelerdir?

Yuttan izin al.

Yurt uygulamasından her ay aylık evci izni alabiliyorsun ama 45 gün izin hakkımızdan eksiliyormuş diye duydum doğruluğu nedir hocam?
Yurtta kalmadım pek bilgim yok ama arkadaşlar tatillerde direkt izin alip evine gidiyordu.
Kimisi bildiriyor 1 2 hafta erken de gidiyordu, sorun yaşamıyorlardı.

Daha bilgili arkadaşların cevaplaması daha faydalı olacaktır.

Selamlar, üniversitede ingilizce hazırlık okuyorum. Ama hazırlıktan memnun olmadığım için memlekette dil kursuna gideceğim. Sorum şu, yurt devamsızlığından kayıt silme gibi bir olay varmış galiba bu sorunu nasıl çözebiliriz, çözümleri nelerdir?
Max 45 gün izin alabiliyorsun 46 olduğu gün yurttan kayıdın silinir

Okuldan ders programı al yurt memuruna teslim et .dersinin olmadığı günleri devamsızlığa girmiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,084
Üyeler
184,883
Son üye
s2sir
Geri