KZ Carol Pro vs Moondrop Space Travel 2 Ultra

katipke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
441
Bütçe
2500
Yakında kablosuz kulak içi bir kulaklık almayı düşünüyorum. Normalde kulak üstü sevsem de taşıma kolaylığı ve küçük olmasından dolayı kulak içi de almak istiyorum. Aklıma başlıkta da belirttiğim KZ carol Pro ve Moondrop space travel 2 Ultra modelleri takıldı. Çok iyi duruyorlar ve linsoul sitesinde şu an ikisi de çok iyi fiyatta. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Ve sizce Anker Soundcore Life Q30 kulaklığımdan geçmek mantıklı olur mu?
Eğer başka öneri vermek isteyen olursa istediğim şeyleri belirtmek istiyorum.
Kulağıma tam otursa da o vakumlama hissi çok belirgin olsun istemiyorum.
EQ ayarı ya kutudan iyi çıkmalı ya da EQ tepkisi çok iyi olup güzel bir uygulamaya sahip olmalı.
ANC özelliği olsun isterim. En kalitelisi olmasına gerek yok çünkü zaten tramvayda giderken sesin çoğunu pasif gürültü engelleme ve müzik kesecek. Ses kalitesini çok bozmasın yeter.
Mikrofon kalitesi önemsiz. Kulaklık ile görüşme yapmıyorum.

Telefon modelim Samsung Galaxy A34. bu yüzden Samsung Galaxy Buds FE ve Core modellerini de düşündüm lakin Buds FE daha önce kullandım ve o vakumlama hissiyatını çok sevmediğimden satmak zorunda kaldım.

Bütçe olarak 2000-2500 civarı düşünebilirsiniz ama biraz daha uygun olması işime gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,457
Üyeler
185,101
Son üye
creatine
Geri