- Reaksiyon skoru
- 739
Güncel anakartların hepsi 100 dolar altı iemlerde yeterli oluriem kulaklıklar ses kartı olmadan çok ortalama performans veriyorlar. İyi bir ses kartın varsa gayet götürür
Güncel anakartların hepsi 100 dolar altı iemlerde yeterli oluriem kulaklıklar ses kartı olmadan çok ortalama performans veriyorlar. İyi bir ses kartın varsa gayet götürür
Tangzunun kendi sitesinden alabiliyor muyuz belki oradan alırsak vergiyi düşürebiliriz ya da başka bir ürün bakabiliriz ne dersiniz?Kastora göre daha iyi olur ama şimdi baktım fiyatı çok uçmuş aradaki farkı vermeye değmez. Castor daha iyi olur.
Tangzunun kendi sitesinden alabiliyor muyuz belki oradan alırsak vergiyi düşürebiliriz ya da başka bir ürün bakabiliriz ne dersiniz?
Pro versiyonu var harman versiyonu var. Ayrıca micli mi alayım ne diyorsunuz?Kendi sitesinde 18 dolar ve Shipping Free diyor. Bazı kargolama yöntemleri ile ürüne vergi çıkmamasını sağlayabiliyorsunuz adamlara mail atıp ama şuan nasıl yapılıyor onu bilmiyorum. Okadar dert etmenize gerek yok bana kalırsa. KZ Castor alın geçin.
Ben harman versiyonunu aldım daha gelmedi.Pro versiyonu var harman versiyonu var. Ayrıca micli mi alayım ne diyorsunuz?
Bunu mu aldınız?Ben harman versiyonunu aldım daha gelmedi.
Ben Temu'dan aldım.Bunu mu aldınız?
![]()
KZ Castor Kulak HiFi Kulaklık 2DD Dinamik High-end Ayarlanabilir Dengeli Armatür Kulaklık Gürültü Önleyici, Çıkarılabilir Kablo ile - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Castorunda pro versiyonu varmış. Normalini mi alayım prosunu mu farkı nedir aga?Ben Temu'dan aldım.