Neler Yeni

🔥İndirim KZ EDC PRO vergisiz 48 TL

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
joe
bunun edx prosu nasıl acaba o da 360 liraya falan geliyor

oEnesQlf

80+ Silver
Gümüş kablo ve mikrofonlusunu aldım ödeme yöntemini dolar yapınca 250 tl ye geldi(tl ile alınca 270 oluyor).
1.66 dolarlık ürüne 5.33 dolar vergi ödedim o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Chu2'yle karşılaştıran arkadaşlar sadece sese bakmayın. Chu2 ufacık kulaklık taktığınızda kayboluyor. Bende posttakine benzer birkaç kz ve benzeri var (castor, vk4 vs.) 2 pinliler fena değil de posttakindeki gibi qdc connector olanlar kulakta hiç ama hiç rahat durmuyor, haberiniz olsun diye söylüyorum. Bir de chu2nin kablosu yumuşacık kutudan çıkardığınız gün zigzagı yokoluyor direk, kzler öyle değil. tabii ki fiyatlarına bir şey demiyorum ama chu2yi de indirim zamanı 500 600 liraya alabiliyorsunuz.

oEnesQlf

80+ Silver
Chu2'yle karşılaştıran arkadaşlar sadece sese bakmayın. Chu2 ufacık kulaklık taktığınızda kayboluyor. Bende posttakine benzer birkaç kz ve benzeri var (castor, vk4 vs.) 2 pinliler fena değil de posttakindeki gibi qdc connector olanlar kulakta hiç ama hiç rahat durmuyor, haberiniz olsun diye söylüyorum. Bir de chu2nin kablosu yumuşacık kutudan çıkardığınız gün zigzagı yokoluyor direk, kzler öyle değil. tabii ki fiyatlarına bir şey demiyorum ama chu2yi de indirim zamanı 500 600 liraya alabiliyorsunuz.
Chu 2 aliexpresste 800 e geliyor kz edc yi iade edip Chu 2 mi alsam mı

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Moondrop CHU2

More expensive ($19USD), 1DD, has metal shell, better cable, better eartips, better fit, better detail retrieval.
Though tonality wise both of them are really close.
EDC Pro has a more relaxed upper midrange but more or less the same bass and treble.
Though if you plan to use it purely for gaming, the EDC Pro has better separation and positioning compared to CHU2.
netde bunu buldum karşılaştırma olarak

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
The End
Orijinali nedir bu kulaklığın tenz kullanıyordu bi ara, şuan buradakilerden birini kullanıyor

bu fiyat nedir 3000usd

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
4 katı fiyatlık bi' fark yok. Sadece dediğim gibi konfor olarak geride olduğunu bilerek alın. Posttakini almayın chu2 indirimi bekleyin derdim ama zaten 200 lira bi' yemek parası. Elde bulunsun bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,207
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom