Orijinal fiyatın üstünden %60 indirimli fiyat değilLa vergi yüzde 60 değil miydi?
reddit tarzı forumlarda edc pro daha çok övülüyorKZ EDX PRO dinamik kulak kulaklık HIFI DJ monitör kulaklık kulaklık spor gürültü iptal kulaklık KZ ZSTX ZSN PRO EDR1 ZAS ED9 - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Chu 2 aliexpresste 800 e geliyor kz edc yi iade edip Chu 2 mi alsam mıChu2'yle karşılaştıran arkadaşlar sadece sese bakmayın. Chu2 ufacık kulaklık taktığınızda kayboluyor. Bende posttakine benzer birkaç kz ve benzeri var (castor, vk4 vs.) 2 pinliler fena değil de posttakindeki gibi qdc connector olanlar kulakta hiç ama hiç rahat durmuyor, haberiniz olsun diye söylüyorum. Bir de chu2nin kablosu yumuşacık kutudan çıkardığınız gün zigzagı yokoluyor direk, kzler öyle değil. tabii ki fiyatlarına bir şey demiyorum ama chu2yi de indirim zamanı 500 600 liraya alabiliyorsunuz.
Moondrop CHU2Chu 2 aliexpresste 800 e geliyor kz edc yi iade edip Chu 2 mi alsam mı
4 katı fiyatlık bi' fark yok. Sadece dediğim gibi konfor olarak geride olduğunu bilerek alın. Posttakini almayın chu2 indirimi bekleyin derdim ama zaten 200 lira bi' yemek parası. Elde bulunsun bir şey olmaz.Chu 2 aliexpresste 800 e geliyor kz edc yi iade edip Chu 2 mi alsam mı