Neler Yeni

kz türkiye güvenilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
rüzgar ates
Kz türkiye sayfasından ürün satın aldım ama çok güvenemedim içime kurt düştü sanki dolandırıldım gibi hissediyorum lütfen önceden kz türkiye den alışveriş yapan varmı varsa bana bilgi verebilir mi dolandırıldım gibi hissediyorum

https://www.kzturkiye.com/kz-zes Bu siteden satın aldım bu ürünü aldım

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
Ben 2 defa kzkulaklik.com dan alışveriş yaptım. 3 yıl önce kz zsn pro x model kulaklık almıştım. Bir kaç ay önce de yeni bir kablo ve kulaklık süngeri aldım. Sorunsuz bir şekilde geldi ürünler. Orjinallikten yana herhangi bir sorun da yaşamadım. Kzkulaklik.com dan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin.

Kzturkiyeden hiç alışveriş yapmadım. Ama sorun olacağını düşünmüyorum. Ürünleri teslim aldığında kargolarını video çekerek açmanı tavsiye ederim. Bir sorun olması durumunda elinde kanıt olur. Eğer sorun yaşarsan ilerleyen dönemlerde kzkulakliktan devam edersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
rüzgar ates
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 2 defa kzkulaklik.com dan alışveriş yaptım. 3 yıl önce kz zsn pro x model kulaklık almıştım. Bir kaç ay önce de yeni bir kablo ve kulaklık süngeri aldım. Sorunsuz bir şekilde geldi ürünler. Orjinallikten yana herhangi bir sorun da yaşamadım. Kzkulaklik.com dan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin.

Kzturkiyeden hiç alışveriş yapmadım. Ama sorun olacağını düşünmüyorum. Ürünleri teslim aldığında kargolarını video çekerek açmanı tavsiye ederim. Bir sorun olması durumunda elinde kanıt olur. Eğer sorun yaşarsan ilerleyen dönemlerde kzkulakliktan devam edersin.
sağol teşekür ederim ama kztürkiye den aldığıma çok pişman oldum içime kurt düştü inşallah sorunsuz gelir 9 saatdir kargoya verilmedi 1 2 gün sonra verilir diye düşünüyorum inşallah dediğiniz gibi olur bir sıkıntı çıkmaz

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
sağol teşekür ederim ama kztürkiye den aldığıma çok pişman oldum içime kurt düştü inşallah sorunsuz gelir 9 saatdir kargoya verilmedi 1 2 gün sonra verilir diye düşünüyorum inşallah dediğiniz gibi olur bir sıkıntı çıkmaz
Muhtemelen toplu veriyorlardır kargoya. 9 saat çok uzun bir süre değil kargoya verilmesi için. Hepsiburada bile bazen 2 günde veriyor kargoya. Sorun buysa bence gerilmeye gerek yok yarın verilir muhtemelen kargoya 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,651
Üyeler
167,692
Son üye
hattori hanzo
Top Bottom