yusuftheayay
80+ Bronze
Değermi ne düşünüyorsunuz?
8 TL'ye frlan alanlar olmuş
Aldım kanki yaKesinlikle etmez.Go next. PC versiyonu zaten sorunlu idi.
Değermi ne düşünüyorsunuz?
Mafia atmosferini seviyorum buda 40 larda geçtiği için ilgimi çekiyor8 TL'ye aldım beğenmedim sildim hatta 8 TL verdiğime üzüldüm. Tabii zevk renk meselesi ama polisiye criminal veya olay yeri inceleme seviyorsan al. GTA yapımcısından çıkmış GTA'nın polis hayatı vardır diyip hemen saldırma sakın eğer öyle düşüncen varsa tabii.
Ben mesela 1 TL bile vermem ama başkası için 250 TL bile vermeye değer oyun olabilir. Tavsiyem Walktrough izle PART 1 kısımlarını eğer beğenirsen 50 TL verilir beğenmiyorsan benim gibi 8 TL verdiği için üzülürsün.
Arkadaş dediklerimin kanıtı8 TL'ye aldım beğenmedim sildim hatta 8 TL verdiğime üzüldüm. Tabii zevk renk meselesi ama polisiye criminal veya olay yeri inceleme seviyorsan al. GTA yapımcısından çıkmış GTA'nın polis hayatı vardır diyip hemen saldırma sakın eğer öyle düşüncen varsa tabii.
Ben mesela 1 TL bile vermem ama başkası için 250 TL bile vermeye değer oyun olabilir. Tavsiyem Walktrough izle PART 1 kısımlarını eğer beğenirsen 50 TL verilir beğenmiyorsan benim gibi 8 TL verdiği için üzülürsün.
Mafia atmosferini seviyorum buda 40 larda geçtiği için ilgimi çekiyor
Tamamdır sağolun hepinizAtmosfer aslında mafia oyunlarının döneminde geçen atmosfer ama mafia ile alaksı yok Mafia 1 2 gibi arabaya bin gez görev yap mafya grubunla görevlere atıl yok. Tamamen polisiye amaçlı eski yıllarda geçen bir oyun. Ben polis hayatı var sandım o yüzden aldım , tamamen polisiye beklemedim. Mesela GTA'da çete de olsak kendimize ayırdığımız bir hayat var , Bully de öyle ama bu oyunda görmedim. Zor bir oyun sürekli sorguya çekip tipi takip etmen lazım
Oyun dedektiflik simülasyonu benceAtmosfer aslında mafia oyunlarının döneminde geçen atmosfer ama mafia ile alaksı yok Mafia 1 2 gibi arabaya bin gez görev yap mafya grubunla görevlere atıl yok. Tamamen polisiye amaçlı eski yıllarda geçen bir oyun. Ben polis hayatı var sandım o yüzden aldım , tamamen polisiye beklemedim. Mesela GTA'da çete de olsak kendimize ayırdığımız bir hayat var , Bully de öyle ama bu oyunda görmedim. Zor bir oyun sürekli sorguya çekip tipi takip etmen lazım
Beyler yakşalık oyunda 15 saatim oldu 5/3 gibi bi kısmını bitirdim. Aşırı güzelmiş bir şans verin derim parasını hakediyor. Herhangi bir sorunlada karşılaşmadım teknik açıdan.Kesinlikle etmez.Go next. PC versiyonu zaten sorunlu idi.