2k geçmem ya gereksiz benim için 1080 yeterliYani bilemedim sistemi yenilersen olabilir gibi ben 2 k ultra da açacak bi sistem kurmaya calısıyom bi süredir
öyle valla gereksiz bi oyun niye seviliyo bu kadar anlayamadımAt sürme simülatörü 2 dolar bile etmez
Önerdiğin oyun varmı varsa bilgisayar ı alınca oynayımAt sürme simülatörü 2 dolar bile etmez
Bende bide çok pahalıöyle valla gereksiz bi oyun niye seviliyo bu kadar anlayamadım
Pc yi alınca özelden yaz sana tüm hikayeli oyunları bedava oynatalımÖnerdiğin oyun varmı varsa bilgisayar ı alınca oynayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bide çok pahalı
2k kesınlıkle gereksız degıl bu arada hocam 1080den 2k ya gectıgınızde bıdaha 1080 donemeyeceksınız. yama ıcın ben bunu yapmıstım2k geçmem ya gereksiz benim için 1080 yeterli
Valla tel okdr kötü ki pubg de HD 15-25 fps takılıyomPc yi alınca özelden yaz sana tüm hikayeli oyunları bedava oynatalım
The last of us,
Cyberpunk 2077,
Tomb raider serisi vb.
Bu arada sana sana tavsiyem ilk defa pc alıp oyun oynayacaksan önce eski oyunları daha sonra yeni oyunları oynaman çünkü yüksek grafiğe alışınca eski oyunları oynayasın pek gelmez
Gerçekten öyle bir şey olurmu beleşe cyberpunk fln oynamak isterimPc yi alınca özelden yaz sana tüm hikayeli oyunları bedava oynatalım
The last of us,
Cyberpunk 2077,
Tomb raider serisi vb.
Bu arada sana sana tavsiyem ilk defa pc alıp oyun oynayacaksan önce eski oyunları daha sonra yeni oyunları oynaman çünkü yüksek grafiğe alışınca eski oyunları oynayasın pek gelmez
Yani en son 4,5 sene önce tüplü şeyden oynamıslıgım var oyunlarda en düşük ayarlarda 45 fps oynadığım içinPc yi alınca özelden yaz sana tüm hikayeli oyunları bedava oynatalım
The last of us,
Cyberpunk 2077,
Tomb raider serisi vb.
Zamanında 111tlye aldım o zamanlar 1050ti vardı ama sarmamıştı sildim sonra sistemi 4060ti a çevirdim,dedim bide böyle deneyim indirdim ama yarım saat geçmeden geri kapattım oyunu. Eğer hikaye oyunları seviyorsan oynayabilirsin ama beni hiç sarmadı yani değil 700 tl tekrar 111tlye bulsam almazdım,tabii bu benim görüşüm insanlar çok beğeniyor722ye alıp 1.2 saat oynayıp beğenemediğim için iade etmiştim
kur farkında dolayı 33 lira eksik iade ettiler olsun konu o değil
tekrar şans verilir mi 15 dolarken
oyun hakkında hiçbir bilgim yok bana uygun olup olmadığını anlamam için bi kaç bilgi verir misiniz oyun hakkında
Hocam 2k kesinlikle güzel ama ince detay var orda benim için gereksiz Google’da takılan ayda bir bi kaç el pubg atan biriyim sırf rdriçin 2k mı geçeyim2k kesınlıkle gereksız degıl bu arada hocam 1080den 2k ya gectıgınızde bıdaha 1080 donemeyeceksınız. yama ıcın ben bunu yapmıstım
şunu soyleyeyım hocam ama ben de soyle bır durum oldu haftada 1 falan rockstar yama yuzunden oyuna sahıp degılsın uyarısıyla oyuna gırmeme engellıyordu onun cozumu de yamayı oyun dosyalarından sılıp oyunu calıstırıp sonra tekrar yamayı attım ıcıne bılgınız olsun