Neler Yeni

RDR2YE Bİ ŞANS DAHA VERİLİR Mİ 15 DOLARKEN?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,892
İsim
Hacı
At sürme simülatörü 2 dolar bile etmez 🤣

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,892
İsim
Hacı
Önerdiğin oyun varmı varsa bilgisayar ı alınca oynayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bide çok pahalı
Pc yi alınca özelden yaz sana tüm hikayeli oyunları bedava oynatalım :)

The last of us,
Cyberpunk 2077,
Tomb raider serisi vb.

Bu arada sana sana tavsiyem ilk defa pc alıp oyun oynayacaksan önce eski oyunları daha sonra yeni oyunları oynaman çünkü yüksek grafiğe alışınca eski oyunları oynayasın pek gelmez 😅

Vesselam

80+ Bronze
2k geçmem ya gereksiz benim için 1080 yeterli
2k kesınlıkle gereksız degıl bu arada hocam 1080den 2k ya gectıgınızde bıdaha 1080 donemeyeceksınız. yama ıcın ben bunu yapmıstım
şunu soyleyeyım hocam ama ben de soyle bır durum oldu haftada 1 falan rockstar yama yuzunden oyuna sahıp degılsın uyarısıyla oyuna gırmeme engellıyordu onun cozumu de yamayı oyun dosyalarından sılıp oyunu calıstırıp sonra tekrar yamayı attım ıcıne bılgınız olsun

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Keloğlan 🆚sinek

The last of us,
Cyberpunk 2077,
Tomb raider serisi vb.

Bu arada sana sana tavsiyem ilk defa pc alıp oyun oynayacaksan önce eski oyunları daha sonra yeni oyunları oynaman çünkü yüksek grafiğe alışınca eski oyunları oynayasın pek gelmez 😅
Valla tel okdr kötü ki pubg de HD 15-25 fps takılıyom

The last of us,
Cyberpunk 2077,
Tomb raider serisi vb.

Gerçekten öyle bir şey olurmu beleşe cyberpunk fln oynamak isterim

The last of us,
Cyberpunk 2077,
Tomb raider serisi vb.

Yani en son 4,5 sene önce tüplü şeyden oynamıslıgım var oyunlarda en düşük ayarlarda 45 fps oynadığım için

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,484
İsim
Lokman Doğan
ulan tost kayaoğlu bile beğenmiş , beğenmemek ne haddimize

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
722ye alıp 1.2 saat oynayıp beğenemediğim için iade etmiştim
kur farkında dolayı 33 lira eksik iade ettiler :D olsun konu o değil
tekrar şans verilir mi 15 dolarken
oyun hakkında hiçbir bilgim yok bana uygun olup olmadığını anlamam için bi kaç bilgi verir misiniz oyun hakkında
Zamanında 111tlye aldım o zamanlar 1050ti vardı ama sarmamıştı sildim sonra sistemi 4060ti a çevirdim,dedim bide böyle deneyim indirdim ama yarım saat geçmeden geri kapattım oyunu. Eğer hikaye oyunları seviyorsan oynayabilirsin ama beni hiç sarmadı yani değil 700 tl tekrar 111tlye bulsam almazdım,tabii bu benim görüşüm insanlar çok beğeniyor

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
ismail sağlam
2k kesınlıkle gereksız degıl bu arada hocam 1080den 2k ya gectıgınızde bıdaha 1080 donemeyeceksınız. yama ıcın ben bunu yapmıstım
şunu soyleyeyım hocam ama ben de soyle bır durum oldu haftada 1 falan rockstar yama yuzunden oyuna sahıp degılsın uyarısıyla oyuna gırmeme engellıyordu onun cozumu de yamayı oyun dosyalarından sılıp oyunu calıstırıp sonra tekrar yamayı attım ıcıne bılgınız olsun
Hocam 2k kesinlikle güzel ama ince detay var orda benim için gereksiz Google’da takılan ayda bir bi kaç el pubg atan biriyim sırf rdriçin 2k mı geçeyim :D

Top Bottom