Neler Yeni

L.A NOİRE'e 50 TL verilir mi?

EfeRt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
EfeKay
ps4 de la noire baya pahalı
ben almayı düşünüyorum ama

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Sezer Aktaşlı
Değermi ne düşünüyorsunuz?
8 TL'ye frlan alanlar olmuş

8 TL'ye aldım beğenmedim sildim hatta 8 TL verdiğime üzüldüm. Tabii zevk renk meselesi ama polisiye criminal veya olay yeri inceleme seviyorsan al. GTA yapımcısından çıkmış GTA'nın polis hayatı vardır diyip hemen saldırma sakın eğer öyle düşüncen varsa tabii.

Ben mesela 1 TL bile vermem ama başkası için 250 TL bile vermeye değer oyun olabilir. Tavsiyem Walktrough izle PART 1 kısımlarını eğer beğenirsen 50 TL verilir beğenmiyorsan benim gibi 8 TL verdiği için üzülürsün.

yusuftheayay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 TL'ye aldım beğenmedim sildim hatta 8 TL verdiğime üzüldüm. Tabii zevk renk meselesi ama polisiye criminal veya olay yeri inceleme seviyorsan al. GTA yapımcısından çıkmış GTA'nın polis hayatı vardır diyip hemen saldırma sakın eğer öyle düşüncen varsa tabii.

Ben mesela 1 TL bile vermem ama başkası için 250 TL bile vermeye değer oyun olabilir. Tavsiyem Walktrough izle PART 1 kısımlarını eğer beğenirsen 50 TL verilir beğenmiyorsan benim gibi 8 TL verdiği için üzülürsün.
Mafia atmosferini seviyorum buda 40 larda geçtiği için ilgimi çekiyor

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Berkay BABUCCU
2 saate yaklaşınca beğenmezsen iade et. O oyun dönemine göre bile parasını hak etmiyor.Kötü oyun değil güzel ancak ederi değil.Ama beğenirsen sana kalmış durabilir.

Arkadaş dediklerimin kanıtı :)

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Sezer Aktaşlı
Mafia atmosferini seviyorum buda 40 larda geçtiği için ilgimi çekiyor

Atmosfer aslında mafia oyunlarının döneminde geçen atmosfer ama mafia ile alaksı yok Mafia 1 2 gibi arabaya bin gez görev yap mafya grubunla görevlere atıl yok. Tamamen polisiye amaçlı eski yıllarda geçen bir oyun. Ben polis hayatı var sandım o yüzden aldım , tamamen polisiye beklemedim. Mesela GTA'da çete de olsak kendimize ayırdığımız bir hayat var , Bully de öyle ama bu oyunda görmedim. Zor bir oyun sürekli sorguya çekip tipi takip etmen lazım

yusuftheayay

80+ Bronze
Atmosfer aslında mafia oyunlarının döneminde geçen atmosfer ama mafia ile alaksı yok Mafia 1 2 gibi arabaya bin gez görev yap mafya grubunla görevlere atıl yok. Tamamen polisiye amaçlı eski yıllarda geçen bir oyun. Ben polis hayatı var sandım o yüzden aldım , tamamen polisiye beklemedim. Mesela GTA'da çete de olsak kendimize ayırdığımız bir hayat var , Bully de öyle ama bu oyunda görmedim. Zor bir oyun sürekli sorguya çekip tipi takip etmen lazım
Tamamdır sağolun hepiniz

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Berkay BABUCCU
Oyun dedektiflik simülasyonu bence :) Ve çok ağır işliyor.

yusuftheayay

80+ Bronze
Kesinlikle etmez.Go next. PC versiyonu zaten sorunlu idi.
Beyler yakşalık oyunda 15 saatim oldu 5/3 gibi bi kısmını bitirdim. Aşırı güzelmiş bir şans verin derim parasını hakediyor. Herhangi bir sorunlada karşılaşmadım teknik açıdan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,262
Üyeler
172,810
Son üye
Aqrxdwa
Top Bottom