Neler Yeni

L carnitine önerisi lazım

pendragon

80+ Bronze
Sırf marka olduğu için pahalı satan markaları önermezseniz sevinirim yaklaşık 1 ay idare edicek f/p önerir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grizzone düşünüyorum ama bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorum max 300-400 civarı çıkarım

123kral14

80+ Silver
işe yaramayan bir supplement idir knkam alma

123kral14

80+ Silver
B

Bu fiyat civarları önerdiğin bir şey varmı ?
kankam bana yaş boy kilo ve spora ne zaman başladığını söyle yakın bir tarihte başladın sanırım yumurta al kahvaltıda 3-4 yumurta ye yanına bimden tam buğday ekmeği al onu ye öğlen yani spordan önceki öğününde makarna pilav yanında evde ne varsa ye spordan sonra bu parayla protein tozu al protein tozunu iç evde ne varsa ye yat su iç çok yeme aç kalk öğünler arası 3-4 saat olursa protein emilimi max olur

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kankam bana yaş boy kilo ve spora ne zaman başladığını söyle yakın bir tarihte başladın sanırım yumurta al kahvaltıda 3-4 yumurta ye yanına bimden tam buğday ekmeği al onu ye öğlen yani spordan önceki öğününde makarna pilav yanında evde ne varsa ye spordan sonra bu parayla protein tozu al protein tozunu iç evde ne varsa ye yat su iç çok yeme aç kalk öğünler arası 3-4 saat olursa protein emilimi max olur
Sporum iyi şuan 2 yıl civarıdır gidiyorum vücut falan yerinde hocam sadece ne alsam supplement onu bilmiyorum proteinimi vs alıyorum creatin kullanıyorum sadece

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Sporum iyi şuan 2 yıl civarıdır gidiyorum vücut falan yerinde hocam sadece ne alsam supplement onu bilmiyorum proteinimi vs alıyorum creatin kullanıyorum sadece
d vitamini, ve magnezyum malat al başka birşeye gerek yok creatin kullanıyorsun zaten

Antrenman performansım artsın diyorsan pre workout al

donanimci98

80+ Bronze
almak zorunda değilsin ki. protein tozu + creatine zaten yeterli,pre workout alınabilir. gerisi bence baya gereksiz.

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
almak zorunda değilsin ki. protein tozu + creatine zaten yeterli,pre workout alınabilir. gerisi bence baya gereksiz.
Pre workout önerir misiniz? ?

d vitamini, ve magnezyum malat al başka birşeye gerek yok creatin kullanıyorsun zaten

Antrenman performansım artsın diyorsan pre workout al
Pre workout önerir misiniz?

Son düzenleme:

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Top Bottom