Neler Yeni

L- KARNİTİN Almalı mıyım?

KeremGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kerem Genç
Instagram
keremyang
Steam
keremyang
Discord
keremyang
67 kiloyum boyum 181 fakat nerdeyse yağ kitlemin hepsi karın ve özellikle bacak ve kalça tarafımda diyebiliriz. bende internette l karnitin matrix diye bir ürün buldum Decathlon da 22tl ye satılıyor bu ürün tek kullanımlık mı yoksa tablet gibi erittigimiz bir şey mi bilgilendirirseniz iyi olur bir de bana ne gibi faydası olacaktır ?

Teouique

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bilalcan Başar
L karnitin kafeine nazaran çok daha düşük performanslı bir ürün. Tavsiyem spordan önce kahve iç ve düzenli uyu :) ağırsağlam'da bununla ilgili daha detaylı bilgileri bulabilirsin

~KİNG~

80+ Bronze
67 kiloyum boyum 181 fakat nerdeyse yağ kitlemin hepsi karın ve özellikle bacak ve kalça tarafımda diyebiliriz. bende internette l karnitin matrix diye bir ürün buldum Decathlon da 22tl ye satılıyor bu ürün tek kullanımlık mı yoksa tablet gibi erittigimiz bir şey mi bilgilendirirseniz iyi olur bir de bana ne gibi faydası olacaktır ?

çok aşırı yağlı değilseniz shereddedbrothersların cıkardığı ürün... aşağıdaki.

KeremGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kerem Genç
Instagram
keremyang
Steam
keremyang
Discord
keremyang
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

çok aşırı yağlı değilseniz shereddedbrothersların cıkardığı ürün... aşağıdaki.

https://www.hardlinenutrition.com/l-karnitin-matrix-3000-mg-5122 bu ürünün tekli olanları var 22 tl ama şimdi o tekliyi alınca 1 servislik mi oluyor yoksa içinden toz gibi bi kaç servislik bir şey mi çıkıyor bilginiz var mı ?

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Bence düzenli beslenme ile gerek yok

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
tek kullanım diye biliyorum ama üründen ürüne değişir link atar mısın ?

şahin doğan

80+ Platinum

~KİNG~

80+ Bronze
kahveler ( şekersiz kahveler ) metabolizmayı harekete geçirir ve kalp atış hızını arttırır bu da yağ yakımını hızlandırır
o kadarını bende biliyorum dostum, ama bir sporcu ürünü kadar değil , kahve ile istediğini elde edemez.

kahvede bunlar var mı ?
L Karnitin
Beta Alanin
Taurin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,066
Üyeler
166,480
Son üye