Ölçü olarak nasıl bir şey önerirsiniz ? Yükseklik 75 olacak her tarafın. Derinlik ve genişlik olarak yardımcı olur musunuz 32 inç ve 27 inç monitör koyacaml maza yer tasarrufu sağlar
derınlık en az 60-65 cm olmalı l masa cok daha kullanıslı olurÖlçü olarak nasıl bir şey önerirsiniz ? Yükseklik 75 olacak her tarafın. Derinlik ve genişlik olarak yardımcı olur musunuz 32 inç ve 27 inç monitör koyacam
derinlik 80 veya 90 düşünüyorum 32 inç monitörden dolayıderınlık en az 60-65 cm olmalı l masa cok daha kullanıslı olur
80 ıyı gıbı 90 cm cok fazladerinlik 80 veya 90 düşünüyorum 32 inç monitörden dolayı
L masa her zaman daha iyidir.
80 ıyı gıbı 90 cm cok fazla
Arkadaşlar şu fotoya bakar mısınız. Asıl oturduğum kısmın genişliği 160 , derinliği 80 yaptırıyorum sizlerin önerisi üzerine. Peki o fotodaki sağ tarafın genişlik ve derinlik kaç olmalı. Bakınız soru işareti ile gösterdim fotoda.bir tarafı 160 cm olursa yeteryi olur
burda en onemlı etken senın duvar dakı payın kac cmArkadaşlar şu fotoya bakar mısınız. Asıl oturduğum kısmın genişliği 160 , derinliği 80 yaptırıyorum sizlerin önerisi üzerine. Peki o fotodaki sağ tarafın genişlik ve derinlik kaç olmalı. Bakınız soru işareti ile gösterdim fotoda.
Hiçbir fikrim yok hocam. Yani ortalama bir L masa olsun istiyorum aynı o fotodaki gibiburda en onemlı etken senın duvar dakı payın kac cm
sen masayı odadada nereye koyacaksın ona gore ol bıc l masanın en onemlı noktası burası zaten tam o koseye oturtman lazım ama fıkrımce bır tarafı 160 cm ıse dıgerını bıraz daha kısa tut 140 cm gıbıHiçbir fikrim yok hocam. Yani ortalama bir L masa olsun istiyorum aynı o fotodaki gibi
Hocam şuanki odamı ölçmemin bir anlamı yok çünkü yeni eve çıkacam. Oraya çıkınca marangoza gidip yaptıracam. O yüzden çıkacağım evin ölçüsünü bilmediğim için bir şey diyemiyorum lakin sadece şeyden korkuyorum. Hani ölçüyü çok absürt verip de L masadan ziyade başka şeylere benzemesin yani 140 iyi gibi ama doğru diyorsunuz. 160 x 80 asıl masa , 140 x ? yan taraf olsun ozaman. Soru işaretini siz tamamlayın hocamsen masayı odadada nereye koyacaksın ona gore ol bıc l masanın en onemlı noktası burası zaten tam o koseye oturtman lazım ama fıkrımce bır tarafı 160 cm ıse dıgerını bıraz daha kısa tut 140 cm gıbı