Neler Yeni

Yardım L masa mı yoksa normal düz masa mı ?

Alta iki adet foto bıraktım. Sizce marangozda hangisinden yaptırayim ?

Ekler

• 2.png
    2.png
    1.4 MB · Hit: 61
  • Adsız.png
    Adsız.png
    1.5 MB · Hit: 58

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ölçü olarak nasıl bir şey önerirsiniz ? Yükseklik 75 olacak her tarafın. Derinlik ve genişlik olarak yardımcı olur musunuz 32 inç ve 27 inç monitör koyacam
derınlık en az 60-65 cm olmalı l masa cok daha kullanıslı olur

Palo DAYI 👑

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
L masa her zaman daha iyidir.
80 ıyı gıbı 90 cm cok fazla
bir tarafı 160 cm olursa yeteryi olur
Arkadaşlar şu fotoya bakar mısınız. Asıl oturduğum kısmın genişliği 160 , derinliği 80 yaptırıyorum sizlerin önerisi üzerine. Peki o fotodaki sağ tarafın genişlik ve derinlik kaç olmalı. Bakınız soru işareti ile gösterdim fotoda.

Ekler

• 2.png
    2.png
    1.2 MB · Hit: 25

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Arkadaşlar şu fotoya bakar mısınız. Asıl oturduğum kısmın genişliği 160 , derinliği 80 yaptırıyorum sizlerin önerisi üzerine. Peki o fotodaki sağ tarafın genişlik ve derinlik kaç olmalı. Bakınız soru işareti ile gösterdim fotoda.
burda en onemlı etken senın duvar dakı payın kac cm

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hiçbir fikrim yok hocam. Yani ortalama bir L masa olsun istiyorum aynı o fotodaki gibi
sen masayı odadada nereye koyacaksın ona gore ol bıc l masanın en onemlı noktası burası zaten tam o koseye oturtman lazım ama fıkrımce bır tarafı 160 cm ıse dıgerını bıraz daha kısa tut 140 cm gıbı

sen masayı odadada nereye koyacaksın ona gore ol bıc l masanın en onemlı noktası burası zaten tam o koseye oturtman lazım ama fıkrımce bır tarafı 160 cm ıse dıgerını bıraz daha kısa tut 140 cm gıbı
Hocam şuanki odamı ölçmemin bir anlamı yok çünkü yeni eve çıkacam. Oraya çıkınca marangoza gidip yaptıracam. O yüzden çıkacağım evin ölçüsünü bilmediğim için bir şey diyemiyorum lakin sadece şeyden korkuyorum. Hani ölçüyü çok absürt verip de L masadan ziyade başka şeylere benzemesin yani :D 140 iyi gibi ama doğru diyorsunuz. 160 x 80 asıl masa , 140 x ? yan taraf olsun ozaman. Soru işaretini siz tamamlayın hocam

Top Bottom