Neler Yeni

Yardım L masa mı yoksa normal düz masa mı ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam şuanki odamı ölçmemin bir anlamı yok çünkü yeni eve çıkacam. Oraya çıkınca marangoza gidip yaptıracam. O yüzden çıkacağım evin ölçüsünü bilmediğim için bir şey diyemiyorum lakin sadece şeyden korkuyorum. Hani ölçüyü çok absürt verip de L masadan ziyade başka şeylere benzemesin yani :D 140 iyi gibi ama doğru diyorsunuz. 160 x 80 asıl masa , 140 x ? yan taraf olsun ozaman. Soru işaretini siz tamamlayın hocam
orayada 60 ıyıdır zaten uzun kenraa fotodakı gıbı monıtor ws koyar dıger tarafıda kasa veyatta baska seylerle doldurursunuz am o resımdekı gıbı dolap yaptırın kesınlıkle cok ıs gorur onlar

orayada 60 ıyıdır zaten uzun kenraa fotodakı gıbı monıtor ws koyar dıger tarafıda kasa veyatta baska seylerle doldurursunuz am o resımdekı gıbı dolap yaptırın kesınlıkle cok ıs gorur onlar
Hocam çekmece yaptırmayı düşündüm fakat fiyatı inanılmaz arttırıyor. 4-5 bin TL farkediyor yani. O yüzden vazgeçtim. Zaten çekmece kullanmalık bir durumum da yok. Onun yerine ayaklarını sağlam yaptırırım. Sallanmaz umarım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam çekmece yaptırmayı düşündüm fakat fiyatı inanılmaz arttırıyor. 4-5 bin TL farkediyor yani. O yüzden vazgeçtim. Zaten çekmece kullanmalık bir durumum da yok. Onun yerine ayaklarını sağlam yaptırırım. Sallanmaz umarım.
ozman hem hem kenarlara hemde masaının orta bırlesen kısmına ayak yaptırman lazım demır olursa daha ıyı olur sallanmamasını ıstıyosan ayakların arasına capraz demır attır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,593
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom