Ciddiye alma ya ama seni sevdim normalde birisine bunu yazsam beni terslerdi sen özür diliyorsun sorun çıkmasın diyeTelefonumum ekranı kirik yahat yazamıyorum kusura bakmayın.
Öncelikle bütçen ne?labtob msi mi monstermi sence
Dostum bak buna ayar oluyorum bütçe sıkıntı değil ne ya o zaman 100K lık laptop al lütfen bana bir bütçe belirtir misin?bütçe sıkıntı değil i7 10.nesil 16 ram yeterli
yurtdışından geleceği için ucuz olacak 1650 i7 10.nesil 16 ram bu şekilde veya üstü olablirDostum bak buna ayar oluyorum bütçe sıkıntı değil ne ya o zaman 100K lık laptop al lütfen bana bir bütçe belirtir misin?
Bana parça belirtme bana bütçeni söyle lütfenyurtdışından geleceği için ucuz olacak 1650 i7 10.nesil 16 ram bu şekilde veya üstü olablir
100klık labtobda 16 ram ve i7 bulunmaz belli başlı şeyleri yazdım bilmiyorum labtob piyasasınıDostum bak buna ayar oluyorum bütçe sıkıntı değil ne ya o zaman 100K lık laptop al lütfen bana bir bütçe belirtir misin?
10-15Bana parça belirtme bana bütçeni söyle lütfen
Hah şöyle 15K bütçem var desene en başta adamı delirtiyorsunuz100klık labtobda 16 ram ve i7 bulunmaz belli başlı şeyleri yazdım bilmiyorum labtob piyasasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10-15
Hocam kaç paran var sen onu söyle100klık labtobda 16 ram ve i7 bulunmaz belli başlı şeyleri yazdım bilmiyorum labtob piyasasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10-15