Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
ışıqlı MişQlıhocam ışığı unutmuşsunuz
ışıqlı MişQlıhocam ışığı unutmuşsunuz
300 inç 760cm falan ediyor sen saniyede 7.6 metrelik bir hareket yapabilir misinİnch per second.
Bence konu burda bitmiştir nedn tartışıyoruz (hepimiz kardeşiz)%100 eşit şartlar altında kapıştırma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben almam aga
Lan sen yazdığımı okumuyor musun??300 inç 760cm falan ediyor sen saniyede 7.6 metrelik bir hareket yapabilir misin
.Yok ben onu demem çünkü cidden yok, olay sensör değil aslında. Coating nedir bilmez, wooble nedir bilmez, polling rate nedir bilmez, shape nedir bilmez.
La ne anlatıyon bugüne kadar ne denedin de konuşuyorsun la mx master diyor bir dehocam rampage değil fakat bir logitech g305ten sonrasındaki farkı ben çözemedim ki rampageninde iyi mouseleri var ben yıllardır yüzlerce mouse denedim bu mouselerde valla da billada abartılacak fark yok en baba alacağım mouse logitech g402 olurdu onuda zaten denpremde evimle beraber kaybettim bu güne kadar en alt segmentten en üst segmente birsürü mouse denedim ve kesinlikle çok farklı bir şey vaad etmiyorsa (örn logi mxmaster 3) 2000tl etmeyecektir kimse boşa holiganlık yapmasın
tüh be zümrüt yeşil rengi olsaydı keşke, kaçmazdı bu fiyata..!Wraith Esports
Türkiye'nin espor ekipmanı markası. Cosmic Glass Mousepad, Hoverpad Skatez, Armor Grip Tape. Lamzu ve Ninjutso Türkiye Distribütörü.wraithesports.com
Kaçırmayınn
ben daha uzatmak istemiyorum hakarete agzımzı bozmaya gerek yok sonrasında ceza yiyoruzLan sen yazdığımı okumuyor musun??
Bak o mesaja ne yanıt vermişim
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Ben ne diyeyim ki insansındır diye engeli kaldırdım ama insanlıktan zerre nasıp almayacaksınız.Görgüsüzlüğünüzde boğulun ya.Yoksulsunuz eksiksiniz300 inç 760cm falan ediyor sen saniyede 7.6 metrelik bir hareket yapabilir misin
2k’ya bisiklet alıcakmışız pc alıcakmışız, bisikleti var mı acaba böyle bir yorum yaptıBen ne diyeyim ki insansındır diye engeli kaldırdım ama insanlıktan zerre nasıp almayacaksınız.Görgüsüzlüğünüzde boğulun ya.Yoksulsunuz eksiksiniz
Üzülüyorum bunlar 35 den sonra çoluğa çocuğa telefonu çıkar derler2k’ya bisiklet alıcakmışız pc alıcakmışız, bisikleti var mı acaba böyle bir yorum yaptı
La GPX öven adam lamzu paylaşıyorsa akıllanmıştır bidaha ban yemezsin aspdşflşgkdshWraith Esports
Türkiye'nin espor ekipmanı markası. Cosmic Glass Mousepad, Hoverpad Skatez, Armor Grip Tape. Lamzu ve Ninjutso Türkiye Distribütörü.wraithesports.com
Kaçırmayınn