pekiMouse hakkında hiç bir fikrin yok konuşuyorsun. Ben g402 kullanmış insanım 2 kez aldım sadece şekli için ama sensörü berbat. Oyunda 180 derece döndüğümde mouse sensörü okuyamıyor takılmalar oluyor. Logitech mx master 3 ne alaka mesela oyunlarla alakası olmayan bi mouse. Cidden bir şey bilmiyorsun bari sus.
arkadaşın tavrina kıl oldum ben hocamDostum bak şimdi dediğini çok iyi anlayabiliyorum fakat 2 bin liraya mouse olur mu kesinlikle olur burada sana katılmıyorum. 2 bin TL farklı yollarla daha iyi şekillerde de kişiye göre değerlendirilir misal 2 3 bin lira etmeyecek düşük bir bilgisayarın vardır oyunlarda sana verebileceği performans kendi gücü kadardır o zaman 2 bin liraya mouse almak mantıksız. Fakat 15 20 bin liralık sistemi olan ve rekabetçi oyunlarda rakiplerine kıyasla avantaj elde etmek isteyen adam 2 bin lira da verir 5 bin lira da verir. Burada ki konu 2 bin liraya değecek bir mouse mu? Cevap ise evet. Malzeme kalitesi encoder kalitesi switch ve sensör kalitesi üst düzey premium bir ürün. 1 2 fark ile bile binlerce dolar değişebiliyor. Ajazz AJ199 ve Lamzu Atlantis aynı sensörü kullanıyor peki aralarında niye bin TL civarı bir fark var? Cevap çok basit. Malzeme ve skatez kalitesi lamzu da daha iyi. Lamzu 11 gram civarı daha hafif ki Ajazz 59 gramlık ağırlığıyla bile aşırı hafifken sen düşün.
Anlatsana g402 kullandım neresi yeterli sence bunun senör kötü clickler double click yapıyor neyini övüyorsun anlamadım. Hiç bir şey bilmiyorsun konuşuyorsun hala ama sana göre yeterli ya sen doğrusun.
13.200 tane etmişim bu güne kadar bir 13.000 tane daha ederim ama senin kafa genede basmazĞELDMSLALSLA diycek lafın mı kalmadı
2 kez aldım ikiside bozuldu berbat bi mouse ve şuan G Pro X Superlight kullanıyor gayet de memnunum verdiğim kuruşuna kadar değdi yani.Anlatsana g402 kullandım neresi yeterli sence bunun senör kötü clickler double click yapıyor neyini övüyorsun anlamadım. Hiç bir şey bilmiyorsun konuşuyorsun hala ama sana göre yeterli ya sen doğrusun.
g402 sadece bir örnekti mx3te aynı şekilde dedimki mx3 bir kitleye bir şey sunuyor fakat bu lamzunun sunduğunu düşünmüyorum ?Anlatsana g402 kullandım neresi yeterli sence bunun senör kötü clickler double click yapıyor neyini övüyorsun anlamadım. Hiç bir şey bilmiyorsun konuşuyorsun hala ama sana göre yeterli ya sen doğrusun.
la 500 kere anlattım aç konu baştan bir okuLan anlatsana lamzu neden kötü anlatamıyon mu? Neden 2k verilmez? Susuyosun sorunca
ona göre 500tl lik mouse kendisine yeter ya 500tl den fazlası verilmez zannediyor kara cahil.Lan anlatsana lamzu neden kötü anlatamıyon mu? Neden 2k verilmez? Susuyosun sorunca
lan mx 3 ne alaka gaming mouse konuşuyoz ne anlatıyon dayıg402 sadece bir örnekti mx3te aynı şekilde dedimki mx3 bir kitleye bir şey sunuyor fakat bu lamzunun sunduğunu düşünmüyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
la 500 kere anlattım aç konu baştan bir oku
ben zaten sadece dedimki mx3 gibi farklı birşeyler sunmuyorsa yada g300s gibi bir driver sunmuyorsa bu parayı hak ettiğini düşünmüyorumona göre 500tl lik mouse kendisine yeter ya 500tl den fazlası verilmez zannediyor kara cahil.
lan mx 3 ne alaka gaming mouse konuşuyoz ne anlatıyon dayı
Lamzunun ne sunduğunu 2-3 kişi sana açıkladık sen hala mx3 diyorsun sen baştan oku benceg402 sadece bir örnekti mx3te aynı şekilde dedimki mx3 bir kitleye bir şey sunuyor fakat bu lamzunun sunduğunu düşünmüyorum ?
la 500 kere anlattım aç konu baştan bir oku
İkiside tıklıyofelan işteona göre 500tl lik mouse kendisine yeter ya 500tl den fazlası verilmez zannediyor kara cahil.
lan mx 3 ne alaka gaming mouse konuşuyoz ne anlatıyon dayı
lamzu değil de logitech olsaydı markası öveceksing402 sadece bir örnekti mx3te aynı şekilde dedimki mx3 bir kitleye bir şey sunuyor fakat bu lamzunun sunduğunu düşünmüyorum ?
Farkettim fakat yazdığın 1 2 şey gerçekten gereksizdi. Seni az çok tanıdığım için artniyetli kötü biri olmadığını biliyorum ben de nazikçe açıklamak istedim. Mouselarda ufak tefek farklar bile çok fark edebiliyor kişiden kişiye. Şahsen benim için fark etmiyor fakat oyun oynayan veya bu ürünleri alan herkes benim gibi değil. Adamlar rakibinin önüne geçmek için minicik bir fark için binlerce onbinlerce para ödemeye hazır çünkü her ne kadar yetenekli de olsan üstüne koyabilecek birşeyin kalmadığında artık para ve ekipman kalitesi devreye giriyor. Misal Steelseries neden Omnipoint switchleri çıkardı? Optical switchler zaten 1.0mm AT'a sahipti daha üstü imkansız derken adamlar Omnipointi çıkardı 0.2mmlere düştüler. Keza Razer aynı şekilde. Forumdaki çoğu insan ''Falanca IPS'ten sonra fark etmiyor'' diyor misal. Örneğin 400 IPS ile 650 IPS arasındaki fark anlaşılmaz diyorlar. Razer'daki mühendisler kıt mı gidip 750 IPS 70G Sensör çıkardılar. Demek istediğim buydu.peki
arkadaşın tavrina kıl oldum ben hocam