Neler Yeni

Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
Olum ne tartışıyorsunuz hasta mısınız la. 2 bin liraya mouse varsa bu hükümetin suçu yapacak bişey yok. Ederi 2 bin lira olan ürün sırf mouse olduğu için mi 2 bin lira etmiyor? Millet Teyp bile bulunmayan çamurluk davlumbazı ve arka camları otomatik olmayan talianta sıfır diye 700 bin lira veriyor siz 2 bin liraya mouse olur mu diye tartışıyorsunuz.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Olum ne tartışıyorsunuz hasta mısınız la. 2 bin liraya mouse varsa bu hükümetin suçu yapacak bişey yok. Ederi 2 bin lira olan ürün sırf mouse olduğu için mi 2 bin lira etmiyor? Millet Teyp bile bulunmayan çamurluk davlumbazı ve arka camları otomatik olmayan talianta sıfır diye 700 bin lira veriyor siz 2 bin liraya mouse olur mu diye tartışıyorsunuz.
Yok kardeş mx3 denemiş g305 denemiş fark yokmuş dağılın.

Gpx öven adamım evet hala övmeye devam ederim

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Mouselar hakkında 0 bilgisi olup konuşanlar doluşmuş buraya. Bi kere bu mouselar rekabetçi ve e sporcular için yapılmış mouselar bu yüzden insanlar bu kadar para veriyor sizin amacınız başka olduğu için size göre bu para fazla olabilir sonuçta sizin amacınız başka sizin işinizi ucuz mouselarda görüyor. Ayrıca bi mouse'a bu kadar para verilmesinin sebebi ilk öncelikle şekili, sensörü, coating, switchleri, kablosuz olması ve yazılımı için. Bu kadar parayı verip almak isteyen insanlar oyunu rekabetçi oynayanlar veya e sporla uğraşanlar bunu anlayın artık.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
@B1L0 hocam bi el mi atsanız :p

• Üzgün
Reaksiyonlar: B1L0

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Mouselar hakkında 0 bilgisi olup konuşanlar doluşmuş buraya. Bi kere bu mouselar rekabetçi ve e sporcular için yapılmış mouselar bu yüzden insanlar bu kadar para veriyor sizin amacınız başka olduğu için size göre bu para fazla olabilir sonuçta sizin amacınız başka sizin işinizi ucuz mouselarda görüyor. Ayrıca bi mouse'a bu kadar para verilmesinin sebebi ilk öncelikle şekili, sensörü, coating, switchleri, kablosuz olması ve yazılımı için. Bu kadar parayı verip almak isteyen insanlar oyunu rekabetçi oynayanlar veya e sporla uğraşanlar bunu anlayın artık.
Yok kardeş g305 üstü gereksiz 🤔
Reis senin attığın linkteki mouse yurtdışı fiyatı kaç
95 dolar olmaşı

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
hocam rampage değil fakat bir logitech g305ten sonrasındaki farkı ben çözemedim ki rampageninde iyi mouseleri var ben yıllardır yüzlerce mouse denedim bu mouselerde valla da billada abartılacak fark yok en baba alacağım mouse logitech g402 olurdu onuda zaten denpremde evimle beraber kaybettim bu güne kadar en alt segmentten en üst segmente birsürü mouse denedim ve kesinlikle çok farklı bir şey vaad etmiyorsa (örn logi mxmaster 3) 2000tl etmeyecektir kimse boşa holiganlık yapmasın
Mouse hakkında hiç bir fikrin yok konuşuyorsun. Ben g402 kullanmış insanım 2 kez aldım sadece şekli için ama sensörü berbat. Oyunda 180 derece döndüğümde mouse sensörü okuyamıyor takılmalar oluyor. Logitech mx master 3 ne alaka mesela oyunlarla alakası olmayan bi mouse. Cidden bir şey bilmiyorsun bari sus.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
evet halada arkasındayım
Dostum bak şimdi dediğini çok iyi anlayabiliyorum fakat 2 bin liraya mouse olur mu kesinlikle olur burada sana katılmıyorum. 2 bin tl farklı yollarla daha iyi şekillerde de kişiye göre değerlendirilir misal 2 3 bin lira etmeyecek düşük bir bilgisayarın vardır oyunlarda sana verebileceği performans kendi gücü kadardır o zaman 2 bin liraya mouse almak mantıksız. Fakat 15 20 bin liralık sistemi olan ve rekabetçi oyunlarda rakiplerine kıyasla avantaj elde etmek isteyen adam 2 bin lira da verir 5 bin lira da verir. Burada ki konu 2 bin liraya değecek bir mouse mu? Cevap ise evet. Malzeme kalitesi encoder kalitesi switch ve sensör kalitesi üst düzey premium bir ürün. 1 2 fark ile bile binlerce dolar değişebiliyor. Ajazz AJ199 ve Lamzu Atlantis aynı sensörü kullanıyor peki aralarında niye bin tl civarı bir fark var? Cevap çok basit. Malzeme ve skatez kalitesi lamzu da daha iyi. Lamzu 11 gram civarı daha hafif ki Ajazz 59 gramlık ağırlığıyla bile aşırı hafifken sen düşün.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,274
Üyeler
165,663
Son üye
beninedenyoruyosunnn
Top Bottom