Neler Yeni

Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
lamzu değil de logitech olsaydı markası övecektin ***
ne yazıkkı övmezdin gene aynı tavirla yaklaşırdım diyorumki bu mousenin 1000/1200tlye alacağınız mouseden çokda farkı olmayacaktır

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
ben zaten sadece dedimki mx3 gibi farklı birşeyler sunmuyorsa yada g300s gibi bir driver sunmuyorsa bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum
lan gaming mouse ile mx3 ün ne alakası var oyun oynamak için mouse alıyoz. g300s driverı zaten logitech g hub g pro x de aynı driverı kullanıyor ne anlatıyon. g300s bide en kötü mouselardan biri hala aynı şeyleri söylüyorsun.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
ben zaten sadece dedimki mx3 gibi farklı birşeyler sunmuyorsa yada g300s gibi bir driver sunmuyorsa bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum
G300s mi PUHAHAHAHAHHA

bak şimdi bu bir gaming mouse, sensörü, skatezleri, coatingi, ağırlığı, şekli buna göre ayarlı. Shape herkese uymayabilir

Kablosuz olması
ne yazıkkı övmezdin gene aynı tavirla yaklaşırdım diyorumki bu mousenin 1000/1200tlye alacağınız mouseden çokda farkı olmayacaktır
1200e kablosuz ne var at bakalım aj199 mu?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
Farkettim fakat yazdığın 1 2 şey gerçekten gereksizdi. Seni az çok tanıdığım için artniyetli kötü biri olmadığını biliyorum ben de nazikçe açıklamak istedim. Mouselarda ufak tefek farklar bile çok fark edebiliyor kişiden kişiye. Şahsen benim için fark etmiyor fakat oyun oynayan veya bu ürünleri alan herkes benim gibi değil. Adamlar rakibinin önüne geçmek için minicik bir fark için binlerce onbinlerce para ödemeye hazır çünkü her ne kadar yetenekli de olsan üstüne koyabilecek birşeyin kalmadığında artık para ve ekipman kalitesi devreye giriyor. Misal Steelseries neden Omnipoint switchleri çıkardı? Optical switchler zaten 1.0mm AT'a sahipti daha üstü imkansız derken adamlar Omnipointi çıkardı 0.2mmlere düştüler. Keza Razer aynı şekilde. Forumdaki çoğu insan ''Falanca IPS'ten sonra fark etmiyor'' diyor misal. Örneğin 400 IPS ile 650 IPS arasındaki fark anlaşılmaz diyorlar. Razer'daki mühendisler kıt mı gidip 750 IPS 70G Sensör çıkardılar. Demek istediğim buydu.
hocam zaten omnipoint switchleri çok seven biriyim ve bu bize farklı birşeyler sunuyor ve bundan dolayı fiyatına bir kez bile laf etmemişimdir

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,723
İsim
Oğuz
Büyük mouse kullanan birine olur mu bu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahir Berke Uzun
@Greewe dostum forumlarda cehalet ile savaşmaktan yorulmuyor musun ? He de geç kime ne ar-gesini neyin pazarlamasını anlatıyorsun Allah aşkına. Bırak millet abudik gubudik bundle falan satın alsın. Benim önerimde aşağıda puhahahahah
1687723349579.png

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
yav tabikide farkı var adam şekline para veriyor drivera para veriyor switchlere sensöre para veriyor. 1000tl lik eline uymayan mouse'u adam neden alsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
Ayrıca gerçekten Logitech'in ekipmanları (klavye ve mouse için konuşuyorum kulaklık hakkında bilgim yok) düşündüğün kadar üst düzey ekipmanlar değil hatta şişirilmiş fiyatlara sahip ortalama ekipmanlar. 3000 TL'ye satılan GPX'e ekstra 1000 TL masraf yapmadan adam akıllı kullanamıyorsun bile. Stok skatez ve switchleri vasat çünkü.

Zaten bir yerden sonra artık ufak şeyler para etmeye başlıyor. Ajazz ve Lamzu aynı sensöre sahip fakat aralarında 1000 TL fark olmasının nedeni Lamzunun malzeme ve skatez kalitesinin daha iyi olması daha hafif olması vs.

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
şakamı bir mouseye bu parayı neden verirsiniz ki hemde kaçırmayın diyerek
verilir tabi bu nasıl mantık 100 tl ye alıp kalitesiz mi alsın ayrıca 2000 bin tl olmasının sebebi kur normalde ürün 50 dolar filandır bu mantıklı hocam o zaman ekran kartınında giriş seviyesini alın ne gerek var demi oyunu acıyor mu acıyor

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Büyük mouse kullanan birine olur mu bu ?
Yok hocam
@Greewe dostum forumlarda cehalet ile savaşmaktan yorulmuyor musun ? He de geç kime ne ar-gesini neyin pazarlamasını anlatıyorsun Allah aşkına. Bırak millet abudik gubudik bundle falan satın alsın. Benim önerimde aşağıda puhahahahah Alıntıyı görüntüle
ben bunları ikna etmek için değil bu cahillerin millete saçma mouse önermesini engellemk için burdayım yoksa derdim ne

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom