Neler Yeni

Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,956
İsim
Murat Orhan
hocam zaten omnipoint switchleri çok seven biriyim ve bu bize farklı birşeyler sunuyor ve bundan dolayı fiyatına bir kez bile laf etmemişimdir
Mouse'da da bu durum aynı şekilde. Ajazz'ı kötülemiyorum ama lamzu ile karşılaştırılması yanlış olur. Farklı segment ürünleri.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,896
İsim
göksel yurtcan
G300s mi PUHAHAHAHAHHA

bak şimdi bu bir gaming mouse, sensörü, skatezleri, coatingi, ağırlığı, şekli buna göre ayarlı. Shape herkese uymayabilir

Kablosuz olması

1200e kablosuz ne var at bakalım aj199 mu?
lan gaming mouse ile mx3 ün ne alakası var oyun oynamak için mouse alıyoz. g300s driverı zaten logitech g hub g pro x de aynı driverı kullanıyor ne anlatıyon. g300s bide en kötü mouselardan biri hala aynı şeyleri söylüyorsun.
dostlar siz sanırım bu piyasada çok yenisiniz g300s'in iğrenç bir mouse olduğunuz bende farkındayım fakat o mouseyş kullananda vaz geçemşyor bozuyor bozuyor tekrardan alıyor hem makro programı ve bazı ellere misal benim elime mükemmel oturan bir mouse fakat kalitesini sevmediğimdan dolayı almadığım bir mouse ve burada gaming veya iş mousesi ayrımıyor mx 3 ofis mouseleri içinda bir farkı var bundan bahs ediyorum alıcısına bir şey sunuyor g300sde aynı şekil mükemmel bir makro programı ve tuş dilimi sunuyor ne kadar kalitesiz bir mouse olsada

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,480
İsim
Olcay akbulut
ne yazıkkı övmezdin gene aynı tavirla yaklaşırdım diyorumki bu mousenin 1000/1200tlye alacağınız mouseden çokda farkı olmayacaktır
ya kral amma boş yaptın almayacağın bi ürün için fazla uzatmadın mı tartışmayı parası senden mi çıkıyor allah aşkına ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,956
İsim
Murat Orhan
dostlar siz sanırım bu piyasada çok yenisiniz g300s'in iğrenç bir mouse olduğunuz bende farkındayım fakat o mouseyş kullananda vaz geçemşyor bozuyor bozuyor tekrardan alıyor hem makro programı ve bazı ellere misal benim elime mükemmel oturan bir mouse fakat kalitesini sevmediğimdan dolayı almadığım bir mouse ve burada gaming veya iş mousesi ayrımıyor mx 3 ofis mouseleri içinda bir farkı var bundan bahs ediyorum alıcısına bir şey sunuyor g300sde aynı şekil mükemmel bir makro programı ve tuş dilimi sunuyor ne kadar kalitesiz bir mouse olsada
Makro konusunda yalan yok milletin günümüzde hala Bloody almasının bir nedeni makro zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hissedildi bile

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,480
İsim
Olcay akbulut
kasaba gideyimde millet neden kırmızı et alıyor tavuk varken ikiside et değil mi diye tartışma çıkarayım
sameshit

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,896
İsim
göksel yurtcan
ya kral amma boş yaptın almayacağın bi ürün için fazla uzatmadın mı tartışmayı parası senden mi çıkıyor allah aşkına ya
dostum ben peki yazıp konuyu noktalamıştım tekrardan kendileri başlattı edecek lafmı bulamadın gibi veletçe bir tabir ile

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Reis bence konu uzadı kimse kimseyi üzmesin alan alsın almayan da almasın ama sonuç olarak güzel mouse bu tamamen durum ve zevk meselesi (benim görüşüm)

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Lan ne yenisi senden bin kat daha bilgiliyim ne anlatıyon sen

kasaba gideyimde millet neden kırmızı et alıyor tavuk varken ikiside et değil mi diye tartışma çıkarayım
sameshit
Mantıklu
Makro konusunda yalan yok milletin günümüzde hala Bloody almasının bir nedeni makro zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hissedildi bile
yo hissedilmedi ben hissetmedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom