Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bak şimdi şu 2k verilmez diyen arkadaş, gitmiş saçma sapan bir mouseye 2k vermiş sonra yorum yapıyoesun. 2 aydır forumda olmam bilgisiz olmam anlamına gelmiyor. CAHİL yorumlarını kendine sakla, mouse hakkında gram bilgin yok. Dandik sensör 3395 ise sen baya cahilsin
en basitinden sen bir sensörün diğeri ile olan farkını anlayabilir misin bir iki teknoloji ve 300den sonrası gereksiz olan ips değerleri ekliyorlar

3 yıldır forumlarda öneri yapıyorsun ama sadece markaya bakarak, en bilgili sensin. 2k verilmez mouseye ya değil mi enayiyiz biz
en basitinden sen bir sensörün diğeri ile olan farkını anlayabilir misin bir iki teknoloji ve 300den sonrası gereksiz olan ips değerleri ekliyorlar
Anlıyamazsın zaten ben ona bir şey demedim dandik sensör demesi garip. Bu mouse neden alınmaz bana tek tek açıklayın bakalım
Post automatically merged:

Dostum sen bu konuyu kırmızı forumda açarak hata yaptığını yine anladın herhalde. Ekmek kafalılar konuyu basmış.
Valla kanka bu anlamayan şahıslar her yerde ya

hocam bende logi g402 vardı bir arkadaşımda g903 denedim ciddi manada ips 250den sonra fark edilelecek seviye fark etmiyor bu tarz saçma harcalar yapmaya gerek yok tabi cebindeki 300/500dolarla bu tarz ticarete atılmış ve reklamını iyi yapan şahıs şirketlerine para kazandırmak istemiyorsanız

3 yıldır forumlarda öneri yapıyorsun ama sadece markaya bakarak, en bilgili sensin. 2k verilmez mouseye ya değil mi enayiyiz biz

Anlıyamazsın zaten ben ona bir şey demedim dandik sensör demesi garip. Bu mouse neden alınmaz bana tek tek açıklayın bakalım
en basitinden 1000hz kanka altıda boşluklu
kablosu bozulursa başka kablo takman zor adam öyle bir yuva yapmıski yani

Valla kanka bu anlamayan şahıslar her yerde ya
anlamayan değil dostum mantıklı düşünebilen insanlar herherdeler

hocam bende logi g402 vardı bir arkadaşımda g903 denedim ciddi manada ips 250den sonra fark edilelecek seviye fark etmiyor bu tarz saçma harcalar yapmaya gerek yok tabi cebindeki 300/500dolarla bu tarz ticarete atılmış ve reklamını iyi yapan şahıs şirketlerine para kazandırmak istemiyorsanız
hocam şimdi şöyle bi şey vr monitör olsa dediğinizde haklsınız ancak mouselarda işin içine sensör girdiği için olay farketmek olmuyor mesela yapmak istediğin bi şeyi milimetrik sensör yetersizliği ile kaçırabiliyorsun adam vurma nişan alma vs vs tabii bunlar e sporcular ve oyunları ciddi şekilde oynayanlar için geçerli normal kullanıcının pek işine yaramaz

hocam şimdi şöyle bi şey vr monitör olsa dediğinizde haklsınız ancak mouselarda işin içine sensör girdiği için olay farketmek olmuyor mesela yapmak istediğin bi şeyi milimetrik sensör yetersizliği ile kaçırabiliyorsun adam vurma nişan alma vs vs tabii bunlar e sporcular ve oyunları ciddi şekilde oynayanlar için geçerli normal kullanıcının pek işine yaramaz
valla hocam bence çokda kasmamak lazım bu konuda az çıkın gezin bu parayı mouse a vermeyin gidin bir bisiklet alın takılın gezin hayat dışarda sonuçta

Hayır olay o değil, 3360 kullanasa da aynı şey. Burda coating shape gibi unsurlar önemli

valla hocam bence çokda kasmamak lazım bu konuda az çıkın gezin bu parayı mouse a vermeyin gidin bir bisiklet alın takılın gezin hayat dışarda sonuçta
Bisikletimiz yok mu sanıyorsun :D 13k mesajın var

500 e aldığım rog keristen bile cok memnunum öyleki switchlerini en iyisi olarak görüyorum kailih 8 lere bence bin basar
Memnun kalmıycaksın diye bir şey yok?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,466
Üyeler
190,918
Son üye
deepclaw
Geri