Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
lan üyelik tarihin 2 ay önce gelmişsin 3 yıldır bu forumda + yıllardırda başka forumlarda 1000lerce mesajı olan binlerce tavsiye yapıp ve belkide binlerce kişinin hata yapmayarak aldığı üründen memnun olmasını sağlayan ve aynı zamanya aylarcada bilgisayarcıda çalışmış ve bu konuda tecrübeli bir kişiye kafa tutuyorsun bak ben sana güzel bir söz edeyin 40 alim birleşse bir cahilin hakkından gelemezmiş
Hocam bana bir ara frisby psu önermiştiniz şimdi hatırladım la Pp den cksbdksnx (psu yu alamadım bu arada 🗿)

valla çok istiyorum biliyo musun hocam kendi ürünlerimi yapayım falan
Post automatically merged:

karbondan yapsam kaç kişi alır :DD
valla çok kişi alır gibi sanki çok bir olayı varmış gibi

Hocam bana bir ara frisby psu önermiştiniz şimdi hatırladım la Pp den cksbdksnx (psu yu alamadım bu arada 🗿)
ne zaman önerdim ? lütfen konu atın komik değilsiniz ben hiçbir zaman frisby önermedim 2.el tavsiye ettim 2.el şansı yoksada konuda yorum yapmayacağımı ama frisby psu alınmaması gerektiğini söyledim ?

Bak şimdi şu 2k verilmez diyen arkadaş, gitmiş saçma sapan bir mouseye 2k vermiş sonra yorum yapıyoesun. 2 aydır forumda olmam bilgisiz olmam anlamına gelmiyor. CAHİL yorumlarını kendine sakla, mouse hakkında gram bilgin yok. Dandik sensör 3395 ise sen baya cahilsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri