Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Üstte yazdığına bak bakalım
Ben bir şey yazmadım aynı ben yazdım ilk sayfada
Post automatically merged:

Hayır bu mouse için değil, değer.

Yok touchpad yeter neymiş mouse flean
He onu mu Dion prdon

Hocam attığınız mouse güzel baya param olsa alırım ama bence (BENCE) ŞAHSİ düşüncem 2k biraz fazla

Ne özelliği var bu mouse'un?

katılıyorum kardeşim, rampage neyinize yetmiyor onmuda çewirince moause haraket ediyo diğerinni de herkety edince imleç haraket ediyo
hocam rampage değil fakat bir logitech g305ten sonrasındaki farkı ben çözemedim ki rampageninde iyi mouseleri var ben yıllardır yüzlerce mouse denedim bu mouselerde valla da billada abartılacak fark yok en baba alacağım mouse logitech g402 olurdu onuda zaten denpremde evimle beraber kaybettim bu güne kadar en alt segmentten en üst segmente birsürü mouse denedim ve kesinlikle çok farklı bir şey vaad etmiyorsa (örn logi mxmaster 3) 2000tl etmeyecektir kimse boşa holiganlık yapmasın

kardşemw bana gücven kaç yıllık oyuncuyum küçükken karner alınca karneyi katlıyıp g*t cebine koyup internet kafayey giderdik. o zaman var mıydı lamzum manzu bilmem ney. çıkırypduk aslan gibi vuruyorduk assault da

Hocam sana şöyle sorabilir miyim bende steelseries senseı ten mouse var onla bunun arsında bu çok fark varmı
çokda bir farkı yok aradaki fark asla ve katiyen verilmez

kardşemw bana gücven kaç yıllık oyuncuyum küçükken karner alınca karneyi katlıyıp g*t cebine koyup internet kafayey giderdik. o zaman var mıydı lamzum manzu bilmem ney. çıkırypduk aslan gibi vuruyorduk assault da
aynende öyle hocam yıllardır yüzlerce mouse denedim bu yeni çıkmış dandirik mouseler çok abartıldı

öyle özel üretim gibi bir şey çok abartıldı bu pulsar lamzu falan
Özel üretim? Ha? Şaka değil mi?
hocam rampage değil fakat bir logitech g305ten sonrasındaki farkı ben çözemedim ki rampageninde iyi mouseleri var ben yıllardır yüzlerce mouse denedim bu mouselerde valla da billada abartılacak fark yok en baba alacağım mouse logitech g402 olurdu onuda zaten denpremde evimle beraber kaybettim bu güne kadar en alt segmentten en üst segmente birsürü mouse denedim ve kesinlikle çok farklı bir şey vaad etmiyorsa (örn logi mxmaster 3) 2000tl etmeyecektir kimse boşa holiganlık yapmasın
kıyasladığın mouseye bak beeee lıcitik

çokda bir farkı yok aradaki fark asla ve katiyen verilmez

aynende öyle hocam yıllardır yüzlerce mouse denedim bu yeni çıkmış dandirik mouseler çok abartıldı
Nasıl fark yok? Açıklasana biraz

Özel üretim? Ha? Şaka değil mi?

kıyasladığın mouseye bak beeee lıcitik

Nasıl fark yok? Açıklasana biraz
çinin mahsenlerinden çıkmış dandirik ne olduğu belirsiz ilk ürünü 6 ay önce satmaya bağlamış borsaya girse 2m piyasa değeri olacak firma ile dünya markasını kıyaslıyorsun lıcitik dediğin adamlar razerle beraber gaming ürünler konusunda ar-ge yapmasaydı sen bu gün ah bu dandirk çin markalarını savunabilirdin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick