Lando Norris Dünya Şampiyonu Oldu

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,615
2025 sezonu bitti ve son yarışı 3. bitirip puan farkıyla kazanmayı başardı. Son yarışı Verstappen kazandı ama şampiyonluğu kazanmaya yetmedi. Sizin düşünceleriniz ve görüşleriniz nelerdir?

hocam bir grup doğuştan zengin hobiyi mesleğe çevirip milyonluk araçlarla turluyorlar bizde ekran aşında izliyoz ne diyelim

Ben Verstappen comeback'e inanır gibi olmuştum ama Abu Dhabi'ye sanırım 1-2 hafta önceydi resmi F1 sitesinde Lando Norris istatistiklerine girince 1x WDC gösteriyordu, 4-5 saat sonra düzelttiler ama o an umudu kestim :D
Senaristi bulursam kötü olur

Tamemen versonun hakkıydı russelle arkadan koymasa veya bulgaristan prixti sanırım araç arkadan kaymıştı bunlardan biri olmasa idi verso 5 lemişti. Ama yinede tek bir gerçek var bu elemanın şampiyonluk jenson button şampiyonluğu gibi ortadan çıkan çıban başı gibi olcak daha çok versonun geri dönüşü 2 puan kala kaybetmesi hatırlancak . Kimse hatırlamayacak löndüyü . işin aslı traktör ferrari sf-25 ile biraz puan toplasa hiç böyle bi son olmazdı neyse herif ballıydı, antonelli arkayı kaydırmassı ile 2 puan kazandırtmasıda tuzu biberi oldu :kekw: :kekw:

Aferin

Ben Verstappen comeback'e inanır gibi olmuştum ama Abu Dhabi'ye sanırım 1-2 hafta önceydi resmi F1 sitesinde Lando Norris istatistiklerine girince 1x WDC gösteriyordu, 4-5 saat sonra düzelttiler ama o an umudu kestim :D
Senaristi bulursam kötü olur
Aynen bende de öyle oldu hocam. Hatta ben mclaren ın cift diskalifiyesinden sonra biraz kestim. F1 gibi en ufak hatanın kabul edilmediği yerde bunlar gitti araçları ekstra bastı. Akıl işi değildi. Norris değil ilk 3 e ilk 10da bile olsa zaten rahattı. Ben orda bunun rekabeti arttırıp izlenmesi için yapıldığını anladım. Ferraride olduğu gibi. 3 lastikle falan pite çağırmak nedir ya.. Son zamanlarda rekabetten ziyade parayı veren düdüğü çalar ya da daha büyük ve derin anlaşmalar var gibime geliyor birazda büyük takımlar arasında. Piastrinin yol vermeye zorlanması , antonellinin katarda mıydı bir sürü tür sorunsuz sürüp son virajlarda kayması , redbullun bu olay için dediklerinden dolayı özür diletilmesi. Ha belki gerçekten hata yapmış kaymıştır vs. Onlar gerçekten normal şeyler olabilir ama genel olarak anlarsınız ne demek istediğimi. Ordaki o 2 puan kazandırdı zaten. Ha olmasa gene kazanırlardı. Piastriyi çeker gene alırlardı puanıda olsun. Bu tarz şeyleri gördükçe gerçek rekabet biraz bozuldu gibime geliyor eskiden olan. Hatta bu kadar katı kurallar yokken 6 tekerli f1 falan görüyorduk vs. Daha çok varda uzatmayım daha fazla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamemen versonun hakkıydı russelle arkadan koymasa veya bulgaristan prixti sanırım araç arkadan kaymıştı bunlardan biri olmasa idi verso 5 lemişti. Ama yinede tek bir gerçek var bu elemanın şampiyonluk jenson button şampiyonluğu gibi ortadan çıkan çıban başı gibi olcak daha çok versonun geri dönüşü 2 puan kala kaybetmesi hatırlancak . Kimse hatırlamayacak löndüyü . işin aslı traktör ferrari sf-25 ile biraz puan toplasa hiç böyle bi son olmazdı neyse herif ballıydı, antonelli arkayı kaydırmassı ile 2 puan kazandırtmasıda tuzu biberi oldu :kekw: :kekw:
Yok ya verstappen yine alamazdı biraz ayar işi var bence. Piastri ile gene yer değiştirirdiler son yarış. Yukarda da yazdım o tarz şeyler benim gerçek başarı ve rekabete olan inancımı zayıflattı f1de.

Yok ya verstappen yine alamazdı biraz ayar işi var bence. Piastri ile gene yer değiştirirdiler son yarış. Yukarda da yazdım o tarz şeyler benim gerçek başarı ve rekabete olan inancımı zayıflattı f1de.
olsun şuan gridde verso alonsi löclörc ebu-russel hariç adam akıllı sürücü yok bu sezon tek hamidoya üzüldüm :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: gelecek yıl löclürcü harcayacaklar bi perez gelsede dağıtsa ortalığı

olsun şuan gridde verso alonsi löclörc ebu-russel hariç adam akıllı sürücü yok bu sezon tek hamidoya üzüldüm :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: gelecek yıl löclürcü harcayacaklar bi perez gelsede dağıtsa ortalığı
Valla gelecek sene iyice kısıtlamalar olcak drs falan gidicek vs. Çok heyecan kalmaz gibi. Ebu russelda yapmadı işini zaten son yarış. Ya da öğrencisi bantonellide yapmadı. Tsunoda zaten düşmana güven dosta korku salıyor aslanım ama o da gitti. Memur geliyor bu sene o da belki biraz bir şeyler yapabilir. Hamido gerçekten çöktü bu sene. Kışın ulaşamicaz kendisine. Leclerc son yarış bir çok kişinin son ve tek umuduydu ama kırmızı traktörle bu kadar oluyor.

Valla gelecek sene iyice kısıtlamalar olcak drs falan gidicek vs. Çok heyecan kalmaz gibi. Ebu russelda yapmadı işini zaten son yarış. Ya da öğrencisi bantonellide yapmadı. Tsunoda zaten düşmana güven dosta korku salıyor aslanım ama o da gitti. Memur geliyor bu sene o da belki biraz bir şeyler yapabilir. Hamido gerçekten çöktü bu sene. Kışın ulaşamicaz kendisine. Leclerc son yarış bir çok kişinin son ve tek umuduydu ama kırmızı traktörle bu kadar oluyor.
herşeyi bırak sezonun en komik radyosu yukiden geldi landoyu bana bırakın demesi ilk düzlükte nortiğin dışardan geçmesi üstüne 5sn ceza alması yukinin yeminle ekran başında şampiyonluk şeyi umrumda olmadı geberdim ekranda :kekw:

herşeyi bırak sezonun en komik radyosu yukiden geldi landoyu bana bırakın demesi ilk düzlükte nortiğin dışardan geçmesi üstüne 5sn ceza alması yukinin yeminle ekran başında şampiyonluk şeyi umrumda olmadı geberdim ekranda :kekw:
Gerçekten komediydi ya. Napacağımı biliyorum beni yalnız bırakın diyip ilk düzlükte geçilip ceza alınca şaşırması çok komik. Bari virajda frenle tekeri kitlemiş gibi yapıp çarpıp eleseydin norrisi. Bir o kadar komik olanda son 2 yarış boyunca ebu russel ve bantonelli editleri bence. Her yerdeler ve eğlenceli izlemesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,412
Üyeler
186,060
Son üye
sorunlubiri
Geri