cr1ta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 655
Bios, chipset, driver ve temiz windows kurulumu yaptım. Fakat sanki böyle saniyelik olarak takılıyor gibi oyunlarda. AIDA64 ile CPU Stress testine soktum 10 dakika boyunca 30.saniyelerde falan Overheating ve %14 thermal throttling gözüküyordu. Fan sesi artınca sıcaklık ve throttling düzeldi geri kalan 9 dakika sıcaklıklar maksimum 90 derece civarlarındaydı ortalama 80 küsürlerde. grafiğin geri kalanında da thermal throttling %0 olarak gözüküyordu. LatencyMon da ise NVIDIA KERNEL WINDOWS 4ms gecikme değeri alıyor.
Oyunda ise 30 dakikalık Farming Simulator 2025 oynadım 2560x1660 çözünürlük HDR açık. Grafik ayarları Çok Yüksekte. 60Fps civarları aldım fakat grafik ayarlarını düşürdükçe fps de anlamlı bir artış olmuyordu. DLSS açınca da takılmalar artıyordu. Fan sesi normal seviyelerdeydi ve işlemci sıcaklığı yüksekti gene. Fan yüksek ayarlarda çalışmadığı için mi oluyor bilmiyorum servise götürmeli miyim yoksa normal bir durum mu bu?
Oyunda ise 30 dakikalık Farming Simulator 2025 oynadım 2560x1660 çözünürlük HDR açık. Grafik ayarları Çok Yüksekte. 60Fps civarları aldım fakat grafik ayarlarını düşürdükçe fps de anlamlı bir artış olmuyordu. DLSS açınca da takılmalar artıyordu. Fan sesi normal seviyelerdeydi ve işlemci sıcaklığı yüksekti gene. Fan yüksek ayarlarda çalışmadığı için mi oluyor bilmiyorum servise götürmeli miyim yoksa normal bir durum mu bu?