Hocam görüntü aldiğinız ekran kartında veya işlemcide bir problem olabilir. Aldigınız yere gidip soylemek daha iyi olur. Ne kadar kısa sürede götürürseniz o kadar iyi olur.merhabalar arkadaşlar laptopta böyle görüntü bozulmaları oluyor bazı programlarda daha yeni aldım oyuncu laptopunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
lütfen yardım edin
monster desteğe söyledim bakalım ne diyecekler daha yeni fark ettim alalı bi 3 hafta oldu galiba ama bi anda olmaya başladıHocam görüntü aldiğinız ekran kartında veya işlemcide bir problem olabilir. Aldigınız yere gidip soylemek daha iyi olur. Ne kadar kısa sürede götürürseniz o kadar iyi olur.
Sürekli oluyo mu?monster desteğe söyledim bakalım ne diyecekler daha yeni fark ettim alalı bi 3 hafta oldu galiba ama bi anda olmaya başladı
yok hocam bazı uygulamalarda işin garibi rtx 4060 var oyunlarda böle bişi yaşamıyorum nasıl basit arayüzlü bazı programları açıyorum böyle oluyorSürekli oluyo mu?
Driverda da bir problem olabilir. Ddu ile tekrar silip kurmayi deneyin. Eger bilmiyorsaniz youtube dan nasil olduguna bakabilirsiniz.yok hocam bazı uygulamalarda işin garibi rtx 4060 var oyunlarda böle bişi yaşamıyorum nasıl basit arayüzlü bazı programları açıyorum böyle oluyor
sağ olun bi bakacağımDriverda da bir problem olabilir. Ddu ile tekrar silip kurmayi deneyin. Eger bilmiyorsaniz youtube dan nasil olduguna bakabilirsiniz.
hocam silmeden rtx 4060 driverlerini denetim masasından tekrar yükledim oldu fikirleriniz için teşekkür ederimDriverda da bir problem olabilir. Ddu ile tekrar silip kurmayi deneyin. Eger bilmiyorsaniz youtube dan nasil olduguna bakabilirsiniz.
haklısınız dediğiniz gibi yazılımsal çıktı tavsiyeniz için teşekkür ederimEkran görüntüsüne yansıdığına göre muhtemelen yazılımsaldır.
sağ olun bi bakacağım
hocam silmeden rtx 4060 driverlerini denetim masasından tekrar yükledim oldu fikirleriniz için teşekkür ederim
haklısınız dediğiniz gibi yazılımsal çıktı tavsiyeniz için teşekkür ederim
işe yaramazsa silip tekrar yükleyin bu konuya gelen kişiler içinsağ olun bi bakacağım
hocam silmeden rtx 4060 driverlerini denetim masasından tekrar yükledim oldu fikirleriniz için teşekkür ederim
haklısınız dediğiniz gibi yazılımsal çıktı tavsiyeniz için teşekkür ederim