Neler Yeni

Laptobumda bir sorun var

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,194
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kalitenin kötülüğü için kusuruma bakmayın.
Son 1 2 gündür bu olay başladı noluyor laptoba çözemedim yardımcı olabilir misiniz. laptobum Lenovo loq 15IAX9 4050 modeli sadece tarayıcıda olmuyor Lenovo vantagea felanda girdiğimdede yaşanıyor.

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sezer TAŞBAŞI
yılbaşı indirimlerinden pc kovalancak anlaşıldı

Satriani

80+ Bronze
Kalitenin kötülüğü için kusuruma bakmayın.
Son 1 2 gündür bu olay başladı noluyor laptoba çözemedim yardımcı olabilir misiniz. laptobum Lenovo loq 15IAX9 4050 modeli sadece tarayıcıda olmuyor Lenovo vantagea felanda girdiğimdede yaşanıyor.
Yazılımsal bi'şey gibi sanki. Chrome, Windows, Ekran kartı driverları güncel mi? Ya da son zaman yeni yüklenmiş varsa bi' eski sürücüye falan dönmeyi deneyebilirsin.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,194
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal bi'şey gibi sanki. Chrome, Windows, Ekran kartı driverları güncel mi? Ya da son zaman yeni yüklenmiş varsa bi' eski sürücüye falan dönmeyi deneyebilirsin.
En son 3 ay önce felan güncelledim hocam galiba yurtta kaldığım için internete erişemiyorum ondan eski sürümde kaldı.Microsoft edge denedim şimdi onda bir sorun oluşmuyoır sadece braveda böyle bir sorun var nedense tarayıcı olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda microsoft edgeden yazıyorum burda bir problem yok ama braveda aynı işlemleri yapınca böyle bir şey yaşanıyor.

Satriani

80+ Bronze
En son 3 ay önce felan güncelledim hocam galiba yurtta kaldığım için internete erişemiyorum ondan eski sürümde kaldı.Microsoft edge denedim şimdi onda bir sorun oluşmuyoır sadece braveda böyle bir sorun var nedense tarayıcı olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda microsoft edgeden yazıyorum burda bir problem yok ama braveda aynı işlemleri yapınca böyle bir şey yaşanıyor.
O zaman tarayıcıdan kaynaklı. Ya yeni sürümü ya da silip tekrar baştan kurmayı denemen lazım.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,194
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman tarayıcıdan kaynaklı. Ya yeni sürümü ya da silip tekrar baştan kurmayı denemen lazım.
Lenovo vantagei acarkende oluyor hocam çözemedim bir türlü en iyisi ddudan ekran kartı driverini silip komple geri yüklemek gibi

Top Bottom