Laptobumdan gelen ses ''Videolu''

Reaksiyon skoru
116
Merhabalar. Lenovo İdeapad Gaming3 15ACH6 labtobum var. 3 Sene hiç temizletmedim ta ki bu sesler gelinceye kadar. Bu sesler çıkmaya başlayınca temizlettim fanları ve termal macun sürdürttüm yeni.
Böyle sesler geliyor, ne yapabilirim? Videoyu kıstım ve kisalttim. Ayrıca FN+Q ya da Lenovo Vantage den Sessiz, normal, performans vs hiçbirisi işe yaramıyor.

büyük ihtimalle ya bir şey değiyor kablo gibi yada yerine oturmamış fanlara zarar verdiysen yalpada yapıyor olabilir

ki bana yalpalıyomuş gibi geldi

Merhaba, ses fanlardan geliyor. Açıp bi bakın, fanlara temas eden bişi olabilir, en kötü yeni fanlar alıp değiştirirsiniz.

açıp bakman lazım önce bi aralayarak bak tam açmadan bişey temas ediyorsa anlarsın az çok etmiyorsada eğer yerine oturmamış olabilir
yada arkadaşın dediği gibi yalpa yapıyorsa bozulmuştur değişmeli bilgim bukadar

açıp bakman lazım önce bi aralayarak bak tam açmadan bişey temas ediyorsa anlarsın az çok etmiyorsada eğer yerine oturmamış olabilir
yada arkadaşın dediği gibi yalpa yapıyorsa bozulmuştur değişmeli bilgim bukadar
Merhaba, ses fanlardan geliyor. Açıp bi bakın, fanlara temas eden bişi olabilir, en kötü yeni fanlar alıp değiştirirsin
İkinize de çok teşekkür ederim. Birkaç sorum var. 1. Olarak soğutucu bloğunu almama gerek yok 2 yeni fan alsam yeterlidir değil mi? Çünkü soğutucu bloğu ile 3 bin küsur. 2. Sorum ise bu kendi başıma yapabileceğim bir işlem mı? Fanları yenileriyle değiştirmek?

İkinize de çok teşekkür ederim. Birkaç sorum var. 1. Olarak soğutucu bloğunu almama gerek yok 2 yeni fan alsam yeterlidir değil mi? Çünkü soğutucu bloğu ile 3 bin küsur. 2. Sorum ise bu kendi başıma yapabileceğim bir işlem mı? Fanları yenileriyle değiştirmek?
Hocam tabi ki de yeni blok almaniza gerek yok bozuk fanı değiştirirsiniz olur biter tabi sorun fan ise ama büyük ihtimalle fandan. Fanı çıkartın yerinden düzgün bir şekilde yeniden takin eğer sorun devam ederse yeni fan alın derim

Hocam tabi ki de yeni blok almaniza gerek yok bozuk fanı değiştirirsiniz olur biter tabi sorun fan ise ama büyük ihtimalle fandan. Fanı çıkartın yerinden düzgün bir şekilde yeniden takin eğer sorun devam ederse yeni fan alın derim
Hocam kasayı açtım. Sağdaki fan hem biraz havada duruyor, hemde elimle dondurdukce ses çıkarıyor. Soldaki fan yağ gibi kayıyor bir sorun yok. Fani cikarmaya çalıştım ama çıkmıyor. Tutan aktif bir vida da göremedim

Allah Allah blokla tümleşik mi diyorsunuz yani çok enteresan kablo bağlantıları ve tutan birkaç vida olması gerektiğini düşünmüştüm. Saglik olsun bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim son bir kontrol yaparsanız iyi olur tutan vida var mı diye iyi forumlar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,470
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri