Neler Yeni

Laptobumun Termal macunu değiştirdim fakat ısı hala aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk
Herkese merhaba arkadaşlar dün laptobumun Termal macununu değiştirdim sıcaklık da çok az Bi değişim var 1.6 ya girince 100 dereceyi felan görüyor fanıda pek sağlıklı çalışmıyor. Eskiden egzoz fanından sıcak havayı dışarı atardı onu da yapmıyor.

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
Herkese merhaba arkadaşlar dün laptobumun Termal macununu değiştirdim sıcaklık da çok az Bi değişim var 1.6 ya girince 100 dereceyi felan görüyor fanıda pek sağlıklı çalışmıyor. Eskiden egzoz fanından sıcak havayı dışarı atardı onu da yapmıyor.
kardeşim fandan ses çok geliyorömu

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
eğer geliyorsa ve 100 dereceyi görüyorsa pc nin bozulma ihtimali çok yüksektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
FATİH AKER
Instagram
@instafatoooo
Facebook
fatih.aker.1023
fan temizliğini yaptın mı?
hava kanal temizliğini yaptın mı?
fan'ın dönme hızı yavaş olduğunda çok az WD-40 pas sökücü yağ kulllanıyorlar ama dikkat et iyice kurusun
eğer yine olmuyorsa fan değişimi yapmalısın.
termal macun hangi marka kullandın ucuz birşeyse soğutmaz pek
bunları tavsiye ederim (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fan temizliğini yaptın mı?
hava kanal temizliğini yaptın mı?
fan'ın dönme hızı yavaş olduğunda çok az WD-40 pas sökücü yağ kulllanıyorlar ama dikkat et iyice kurusun
eğer yine olmuyorsa fan değişimi yapmalısın.
termal macun hangi marka kullandın ucuz birşeyse soğutmaz pek
bunları tavsiye ederim (y)
Termal macunu sürdüm kaliteli olup olmadığını bilmiyorum ayrıca fanı sökemiyorum çünkü beceremedim yanı arka kapağını sökmem lazım onada korkuyorum işlemci tarafı var onu söktüm Dell İnspiron 1545 modeli bi incele istersen.Zaten yaza kadar götürürse yeter beni.

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Dostum şimdi stok soğutucu mu kullanıyorsun yoksa başka bir soğutucu mu eğer stok kullanıyorsan önerimdir seri bir şekilde kule tipi soğutucuya geç.
Ayrıca soğutucunun işlemciye tam temas ettiğine emin ol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
FATİH AKER
Instagram
@instafatoooo
Facebook
fatih.aker.1023
Termal macunu sürdüm kaliteli olup olmadığını bilmiyorum ayrıca fanı sökemiyorum çünkü beceremedim yanı arka kapağını sökmem lazım onada korkuyorum işlemci tarafı var onu söktüm Dell İnspiron 1545 modeli bi incele istersen.Zaten yaza kadar götürürse yeter beni.

Bu şekilde yapabilirsin bende bilmiyordum izleye izleye öğrendim (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk

Bu şekilde yapabilirsin bende bilmiyordum izleye izleye öğrendim (y)
Cevabın için teşekkürler fakat ekranı vs söküyor böyle bir şeyi yapamam sanırım :D
Neyse yani en azından yaza kadar beni götürsün.Oyun bilgisayarı değilmişi :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk
Dostum şimdi stok soğutucu mu kullanıyorsun yoksa başka bir soğutucu mu eğer stok kullanıyorsan önerimdir seri bir şekilde kule tipi soğutucuya geç.
Ayrıca soğutucunun işlemciye tam temas ettiğine emin ol.
Değerli cevabın için teşekkürler stok soğutucu 2009 yada 2010 yılında almıştık kule tipi soğutucu nasıl yapılır fikrim yok fakat laptop soğutucu aldıracağım işimi görür.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Değerli cevabın için teşekkürler stok soğutucu 2009 yada 2010 yılında almıştık kule tipi soğutucu nasıl yapılır fikrim yok fakat laptop soğutucu aldıracağım işimi görür.
Ben başta kasa sandım pardon. Kasa olsaydı sorunu çözerdin.
Bi temizlikte yapabilirsin laptopuna.
Fakat temizlik yaparken dikkat et elinde statik elektrik olursa sıkıntı olabilir elini duvara vb deydir sonra yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yiğit Doğan
Kanka düzenli aralıklara yapman gereken bir şey zaten eğer öyle yıllardır hiç temizlemediysen ve ilk defa değiştiriyorsan bir nebze değişir ama normalde 2-3 ayda bir filan yapıyosan çok hissedilecek bir değişim olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,397
Üyeler
167,837
Son üye
kmrlp
Top Bottom