- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte işin can alıcı tarafı orası 5bin tl verdiğim laptop 720p video bile açmakta zorlanıyor.Norton kötü bir virüs programı Ram ve SSD ile performansı artırabilirsiniz kaça aldınız?
İşte işin can alıcı tarafı orası 5bin tl verdiğim laptop 720p video bile açmakta zorlanıyor.Norton kötü bir virüs programı Ram ve SSD ile performansı artırabilirsiniz kaça aldınız?
İADE ETArkadaşlar merhaba. Dün kendime yeni bir laptop aldım. Yalnız cihazım çok ağır YouTube de video izlerken bile arada bir kasma sorunu oluyor ve hiçbir şekilde en kötü grafikte bir oyun bile açmıyor. Ben laptobum da mümkünse ekran kartımı yükseltmek istiyorum(grafik kartı var sanırım cihazımda)ve 4gb ram bulunmakta buna bir tane daha ekleyip 8gb ramr yükseltmek istiyorum. Bu mümkün müdür? Mümkün ise uygun fiyatlı ekran kartı ve ram öneriniz var mı? Cihazım Acer Extansa FX215
Kazık yemişsiniz hocam.İşte işin can alıcı tarafı orası 5bin TL verdiğim laptop 720p video bile açmakta zorlanıyor.
Laptop bu masaüstü performansı beklememek lazım zaten üniversiteye gitmiyorsan ve iş için falan kullanmayacaksan masaüstü almak çok daha mantıklıİşte işin can alıcı tarafı orası 5bin TL verdiğim laptop 720p video bile açmakta zorlanıyor.
neden kimseye sormadan etmeden pc alıyonuz . Sıfır donanım bilgisi ile pc alınmaz. Özellikle para zor kazanılıyor ise.İşte işin can alıcı tarafı orası 5bin TL verdiğim laptop 720p video bile açmakta zorlanıyor.
Üniversite derslerim için çok acil ihtiyacım olduğu için aldım ve ciddi anlamda çok pişman oldum. Keşke derslerde kalsaydım da almasaydım diyorum kendimeneden kimseye sormadan etmeden PC alıyonuz . Sıfır donanım bilgisi ile PC alınmaz. Özellikle para zor kazanılıyor ise.
Norton hakkında en ufak bir bilgi zerresine sahip olmadan kötü olduğu kanısına nasıl vardınız? Norton görebileceğiniz en güçlü programlardan biridir, hatta en güçlüsü de diyebiliriz, fakat kaynak kullanımı aşırı yüksektir.Norton kötü bir virüs programı Ram ve SSD ile performansı artırabilirsiniz kaça aldınız?
iade edemiyonuz mu ?Üniversite derslerim için çok acil ihtiyacım olduğu için aldım ve ciddi anlamda çok pişman oldum. Keşke derslerde kalsaydım da almasaydım diyorum kendime
avast ile karıştırdı sanırımNorton hakkında en ufak bir bilgi zerresine sahip olmadan kötü olduğunu nereden biliyorsunuz? Norton görebileceğiniz en güçlü programlardan biridir, hatta en güçlüsü de diyebiliriz, fakat kaynak kullanımı aşırı yüksektir.
Kullandığım için kötü olduğunu biliyorum Bilgisayarı aşırı yoruyor ve çoğu zaman virüsleri bulmuyordu.Norton hakkında en ufak bir bilgi zerresine sahip olmadan kötü olduğunu nereden biliyorsunuz? Norton görebileceğiniz en güçlü programlardan biridir, hatta en güçlüsü de diyebiliriz, fakat kaynak kullanımı aşırı yüksektir.
Ekran kartı alıp kökten çözmek istedim ama sanırım ekran kartı takılanıyormuş. Bunun yerine apu yükseltip 4gb ram ve ssd ile desteklemek istiyorumHocam bir 4 gb ram daha ekleyin işlemci apu suna biraz daha fazla güç yüklenecektir. Ram miktarı ne kadar çok ise apu kartlar o kadar alabilir.
Technopat daki konunuzu gördümde hocam ekran kartı değişmiyorEkran kartı alıp kökten çözmek istedim ama sanırım ekran kartı takılanıyormuş. Bunun yerine apu yükseltip 4gb ram ve ssd ile desteklemek istiyorum