Neler Yeni

Laptop Aldım, Kasma Sorunu Var

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar merhaba. Dün kendime yeni bir laptop aldım. Yalnız cihazım çok ağır YouTube de video izlerken bile arada bir kasma sorunu oluyor ve hiçbir şekilde en kötü grafikte bir oyun bile açmıyor. Ben laptobum da mümkünse ekran kartımı yükseltmek istiyorum(grafik kartı var sanırım cihazımda)ve 4gb ram bulunmakta buna bir tane daha ekleyip 8gb ramr yükseltmek istiyorum. Bu mümkün müdür? Mümkün ise uygun fiyatlı ekran kartı ve ram öneriniz var mı? Cihazım Acer Extansa FX215
İADE ET

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ne kadara aldınız?
ayrıca driverları tam mı

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
İşte işin can alıcı tarafı orası 5bin TL verdiğim laptop 720p video bile açmakta zorlanıyor.
Laptop bu masaüstü performansı beklememek lazım zaten üniversiteye gitmiyorsan ve iş için falan kullanmayacaksan masaüstü almak çok daha mantıklı

Bolatogun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ogün Bolat
neden kimseye sormadan etmeden PC alıyonuz . Sıfır donanım bilgisi ile PC alınmaz. Özellikle para zor kazanılıyor ise.
Üniversite derslerim için çok acil ihtiyacım olduğu için aldım ve ciddi anlamda çok pişman oldum. Keşke derslerde kalsaydım da almasaydım diyorum kendime

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Norton kötü bir virüs programı Ram ve SSD ile performansı artırabilirsiniz kaça aldınız?
Norton hakkında en ufak bir bilgi zerresine sahip olmadan kötü olduğu kanısına nasıl vardınız? Norton görebileceğiniz en güçlü programlardan biridir, hatta en güçlüsü de diyebiliriz, fakat kaynak kullanımı aşırı yüksektir.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Norton hakkında en ufak bir bilgi zerresine sahip olmadan kötü olduğunu nereden biliyorsunuz? Norton görebileceğiniz en güçlü programlardan biridir, hatta en güçlüsü de diyebiliriz, fakat kaynak kullanımı aşırı yüksektir.
avast ile karıştırdı sanırım

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Norton hakkında en ufak bir bilgi zerresine sahip olmadan kötü olduğunu nereden biliyorsunuz? Norton görebileceğiniz en güçlü programlardan biridir, hatta en güçlüsü de diyebiliriz, fakat kaynak kullanımı aşırı yüksektir.
Kullandığım için kötü olduğunu biliyorum Bilgisayarı aşırı yoruyor ve çoğu zaman virüsleri bulmuyordu.

Bolatogun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ogün Bolat
Hocam bir 4 gb ram daha ekleyin işlemci apu suna biraz daha fazla güç yüklenecektir. Ram miktarı ne kadar çok ise apu kartlar o kadar alabilir.
Ekran kartı alıp kökten çözmek istedim ama sanırım ekran kartı takılanıyormuş. Bunun yerine apu yükseltip 4gb ram ve ssd ile desteklemek istiyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ekran kartı alıp kökten çözmek istedim ama sanırım ekran kartı takılanıyormuş. Bunun yerine apu yükseltip 4gb ram ve ssd ile desteklemek istiyorum
Technopat daki konunuzu gördümde hocam ekran kartı değişmiyor

Top Bottom