Laptop alınır mi tavsiye

Reaksiyon skoru
0
Merhaba Forum üyeleri uzun araştırmalarım sonucunda bu laptopu almaya karar verdim

Bu fiyat bandında başka önereceğiniz model var mı erazer ve gamegaraj dışında

HP Omen Max 16-AK0008NT AMD Ryzen AI 7 H 350 32GB 1TB SSD RTX5070Ti Freedos 16" Taşınabilir Bilgisayar BQ1Y2EA 86000 tl

Bunda işlemci biraz zayıf kalıyor ama bunda karar kıldım gibi

MSI katana var 74000 5070 i7 14650hx var ekran kartı için zayıf dediler

Vector 16 hx ai var ultra 7 255 hx 5070ti var bununda ekranında sıkıntı var zayıf kalıyor

Sizce alicagim cihaz tamammidir yoksa öneriniz var mı

Yazılım mühendisliği 1.sinifim en az 4-5 sene götürsün istiyorum

Game Garaj dışında demişsiniz fakat yinede onu önerebilirim kendim ve hocam aldı 1 senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım onun dışında min 32 ram tercihiniz olsun ilerleyen süreç de Docker IDE Derken işletim sistemi ile birlikte sadece kod yazmak için ortalama 20GB Ram ihtiyacınız olacak ek olarak işlemciniz hoşuma gitmedi Ryzen AI 7 H 350 8 core mevcut sadece L3 ön belleğide 16 MB FPS oyunu oynayayım deseniz valorant cs go gibi fpsleriniz yerlerde gezecek 200 üstünü çok geçmeyecek ortalamada bizim işimiz yazılım olduğu için core sayısına dikkat edin birden fazla programı aynı anda çalıştırmanız gerekecek aksi halde takılmalar yaşıyabilirsiniz benim kendi kullandığım sistemde 16 core mevcut

Bende işlemcisine takıldım o yüzden kararsız kaldım vector 16 hx ai yazdım onun da işlemci iyi ama ekran kötü kararsız kaldım
Bu işlemci çok sıkıntı çıkarır mı bana alsam

Olmadı MSI katana olanı alacağım 5070 li planı
3 unden birini alsanız hangisini alirdinjz

Vector 16 hx ai
Vector 16 hx ai çok iyimiş bu laptop eğer ekran kartı 100w üstü ise kesinlikle bu alınır MSI bazı laptoplarında 45w ekran kartı satıyor watt değerlerinden emin olduktan sonra bunu alabilirsiniz bence ama mutlaka ram i 32 yapın

Vector 16 hx ai çok iyimiş bu laptop eğer ekran kartı 100w üstü ise kesinlikle bu alınır MSI bazı laptoplarında 45w ekran kartı satıyor watt değerlerinden emin olduktan sonra bunu alabilirsiniz bence ama mutlaka ram i 32 yapın
Onun da tek sıkıntısı işte ekranı 1080p fhd ekranına o para etmez diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kararsiz kaldım yani

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kararsiz kaldım yani
2k 240 hz ekranım var laptopta onun yerine 165 hz fullhd harici monitör kullanıyorum laptop ekranından çok bir şey beklememek gerek ufacık ekranda ne kadar kaliteli olursa olsun oyun oynamak zor

2k 240 hz ekranım var laptopta onun yerine 165 hz fullhd harici monitör kullanıyorum laptop ekranından çok bir şey beklememek gerek ufacık ekranda ne kadar kaliteli olursa olsun oyun oynamak zor
Yurtta kaldığım için genel olarak da kütüphane de kullanacağım için monitör işi zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri