Öneri Laptop Alırken Marka Önemli mi?

Hangi marka

• Monster

Oylar: 3 17.6%
  • Excalibur

Oylar: 2 11.8%
  • Acer nitro

Oylar: 12 70.6%

• Oy kullanan toplam üye
    17

tahaa1

80+
Reaksiyon skoru
38
Merhaba sevgili donanım arşivi forum sitesinin kullanıcıları. Ben yazılım işlerim için laptop bakarken farklı markalarla karşılaştım ve size danışmak istedim

Bu 3 seçenekte de donanımlar aynı. Fakat marka olarak acer , monster , excalibur 3 lüsünden hangisi daha mantıklı?

Fan sesinin düşük olması ve pil ömrünün uzun olması açısından tavsiyeleriniz nedir?

Not: Monster trendyolsa 18.500 tl ye olduğu için fiyatlar arasinda bir fark yok aslinda. Monster modeline de daha yakınım.
Ekstra not : 19k nın üstüne çıkmadan farklı modellerde tavsiye edebilirsiniz

Excalibura bulaşmayın. Monster tongfang kasa ise bakılabilir. Ama ben acer nitro derim.

Aralarında Acer nitro.
Marka değil model önemli
Ya açıkçası bence de en uygun o geldi fakat kullanıcılar genel olarak fan sesinden ve pil sorunundan yakınmakta. Youtubeda da detaylı bir bilgi bulamayınca sizlere danışmak istedim. Bir de monsterın servisinin sıkıntılı fakat müsteri memnuniyeti bakımından iyi olduğunu biliyorum. Bu yüzden monstera daha bir yakınım. Sizin monster hakkindaki gorusunuz nedir
Post automatically merged:

Monsterın ekstra olarak kasası aliminyum ve açıkçası daha sadece bi tasarima sahip

Ya açıkçası bence de en uygun o geldi fakat kullanıcılar genel olarak fan sesinden ve pil sorunundan yakınmakta. Youtubeda da detaylı bir bilgi bulamayınca sizlere danışmak istedim. Bir de monsterın servisinin sıkıntılı fakat müsteri memnuniyeti bakımından iyi olduğunu biliyorum. Bu yüzden monstera daha bir yakınım. Sizin monster hakkindaki gorusunuz nedir
Clevo kasa var onlar kalitesiz tulpar modelleri tongfang kasa var iyi diye biliyorum.
V18 tongfang kasa fiyat iyi değil

Asus derdim ben olsam.

Excalibur önermiyorum ısınma sorunları var.
Acer öneririm.

Herkese önerileri için teşekkür ederim. Açıkçası acer markasına güvenememe sebebi herkesin aceri tercih etmesinin sebebinin monster veya excaliburun kötülügünden olduğunu düşünmem. Pek bi acer kullanan biri göremediğim için tereddütle yaklastim. Fakat yorumlariniz sonrasında aceri daha ön plana çıkarıp biraz daha kurcalayacağım. Teşekkürler.

Excalibura çok yaklaşmayın ve Acer daha mantıklı.

Msi, lenovo iyidir, aralarinda kalsam aceri tercih ederim.

Geri