laptopun yeniliği önemli eski laptoplarda tüm bileşenler gömülü olduğu için anakartı değişmek demek tüm laptopu değişmek demektiMerhaba arkadaşlar laptopumun anakartı bozuldu ve laptopum pahalı olduğu için satmak istemiyorum internetten baktım aynı seri anakart modeli yok ama boyutları aynı aynı marka başka anakart var onu alsam taksam olur mu ?
bence servise gönder ama sen bilirsin marka model neyMerhaba arkadaşlar laptopumun anakartı bozuldu ve laptopum pahalı olduğu için satmak istemiyorum internetten baktım aynı seri anakart modeli yok ama boyutları aynı aynı marka başka anakart var onu alsam taksam olur mu ?
Garantisi bitti ve servise verdiğimde tamir olamayacağını söylediler iki seçenek kaldı parçaları satıp yeni bilgisayar almak ya da anakart alıp kullanmak benim için anakart almak daha mantıklı malum dolar falan derken bilgisayar fiyatları akıl almaz seviyelere çıktıbence servise gönder ama sen bilirsin marka model ney
servis yapacak bir şey yok dediyse artık sana kaldı marka model ney laptopu bunlarda bazen her şey ana karta yapışık oluyor diye biliyorum belki o modelerden dir sen bir marka model söyleGarantisi bitti ve servise verdiğimde tamir olamayacağını söylediler iki seçenek kaldı parçaları satıp yeni bilgisayar almak ya da anakart alıp kullanmak benim için anakart almak daha mantıklı malum dolar falan derken bilgisayar fiyatları akıl almaz seviyelere çıktı
sıkıntı olur.Merhaba arkadaşlar laptopumun anakartı bozuldu ve laptopum pahalı olduğu için satmak istemiyorum internetten baktım aynı seri anakart modeli yok ama boyutları aynı aynı marka başka anakart var onu alsam taksam olur mu ?
anakart fiyatları zaten bilfgisayarlar kadar pahalı benim tavsiyem yeni bilgisayar al daha iyi. de nasıl bozuldu onu anlamadım.Garantisi bitti ve servise verdiğimde tamir olamayacağını söylediler iki seçenek kaldı parçaları satıp yeni bilgisayar almak ya da anakart alıp kullanmak benim için anakart almak daha mantıklı malum dolar falan derken bilgisayar fiyatları akıl almaz seviyelere çıktı