Laptop Anakart Değişimi

Qruff

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar laptopumun anakartı bozuldu ve laptopum pahalı olduğu için satmak istemiyorum internetten baktım aynı seri anakart modeli yok ama boyutları aynı aynı marka başka anakart var onu alsam taksam olur mu ?

Merhaba arkadaşlar laptopumun anakartı bozuldu ve laptopum pahalı olduğu için satmak istemiyorum internetten baktım aynı seri anakart modeli yok ama boyutları aynı aynı marka başka anakart var onu alsam taksam olur mu ?
laptopun yeniliği önemli eski laptoplarda tüm bileşenler gömülü olduğu için anakartı değişmek demek tüm laptopu değişmek demekti

bence servise gönder ama sen bilirsin marka model ney

bence servise gönder ama sen bilirsin marka model ney
Garantisi bitti ve servise verdiğimde tamir olamayacağını söylediler iki seçenek kaldı parçaları satıp yeni bilgisayar almak ya da anakart alıp kullanmak benim için anakart almak daha mantıklı malum dolar falan derken bilgisayar fiyatları akıl almaz seviyelere çıktı

Garantisi bitti ve servise verdiğimde tamir olamayacağını söylediler iki seçenek kaldı parçaları satıp yeni bilgisayar almak ya da anakart alıp kullanmak benim için anakart almak daha mantıklı malum dolar falan derken bilgisayar fiyatları akıl almaz seviyelere çıktı
servis yapacak bir şey yok dediyse artık sana kaldı marka model ney laptopu bunlarda bazen her şey ana karta yapışık oluyor diye biliyorum belki o modelerden dir sen bir marka model söyle

sıkıntı olur.
Post automatically merged:

anakart fiyatları zaten bilfgisayarlar kadar pahalı benim tavsiyem yeni bilgisayar al daha iyi. de nasıl bozuldu onu anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,133
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri