Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptop anakart sıcaklığı

GADDAR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
Hp compaq 6730s 2008 üretim laptop var elimde , 1 ay önce söküp fanını temizledim ve termal macununu mx-4 ile değiştirdim , son 3 gündür need for speed underground 2 indirdim oynuyorum ve sıcaklık ölçeri açtım .
boşta :
cpu: 50 derece - anakart 48 derece
oyunda :
cpu : 73 derece - anakart 68 derece

sizce anakart hurdaya çıkar mı yoksa oyunu silmeli miyim? , sıcaklıklar nasıl ?

Bunları nasıl kontrol ediyorsunuz msi afterburner ile mi?

Ekler

• Ekran Alıntısı5.PNG
    Ekran Alıntısı5.PNG
    14.9 KB · Hit: 61
Hp compaq 6730s 2008 üretim laptop var elimde , 1 ay önce söküp fanını temizledim ve termal macununu mx-4 ile değiştirdim , son 3 gündür need for speed underground 2 indirdim oynuyorum ve sıcaklık ölçeri açtım .
boşta :
cpu: 50 derece - anakart 48 derece
oyunda :
cpu : 73 derece - anakart 68 derece

sizce anakart hurdaya çıkar mı yoksa oyunu silmeli miyim? , sıcaklıklar nasıl ?
Leptop olduğu için sıcaklık değerlerinin iyi olduğunu düşünüyorum.
Genelde leptoplarda 85 90 derece civarlarında veya daha üstü CPU sıcaklığı ile karşılaşılıyor (tabi leptoptan leptopa farklılık gösteriyor).
Anakart sadece biraz sıcak geldi ama onda pek emin değilim, ona yapabileceğin bir şey olduğunu da düşünmüyorum.

Leptop olduğu için sıcaklık değerlerinin iyi olduğunu düşünüyorum.
Genelde leptoplarda 85 90 derece civarlarında veya daha üstü CPU sıcaklığı ile karşılaşılıyor (tabi leptoptan leptopa farklılık gösteriyor).
Anakart sadece biraz sıcak geldi ama onda pek emin değilim, ona yapabileceğin bir şey olduğunu da düşünmüyorum.
yani normalde anakart 45 - 50 derece oyuna girince çok ısınıyor sadece , eski teknoloji olduğu için ısınıyor herhalde .

yani normalde anakart 45 - 50 derece oyuna girince çok ısınıyor sadece , eski teknoloji olduğu için ısınıyor herhalde .
Eskisini de geçtim, Leptop sonuçta, normal bir masaüstü kadar hava alabilecek, havayı rahat yönlendirebilecek kadar geniş bir alana sahip değil.
O yüzden bence normal değerleriniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,392
Üyeler
173,492
Son üye
Arisxtrem
Geri