Neler Yeni

Laptop arada neden siyah ekran oluyor?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
İlk defa laptop kullanıyorum. Win kurdum arada ayarlara bakarken siyah ekran oluyor tekrar normalde dönüyor. Sorun var mı yoksa normal bir şey midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emmree sizin fikriniz var mı hocam?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
İlk defa laptop kullanıyorum. Win kurdum arada ayarlara bakarken siyah ekran oluyor tekrar normalde dönüyor. Sorun var mı yoksa normal bir şey midir?

Ekran ayarlarını değiştirirkenmi oluyor?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran ayarlarını değiştirirkenmi oluyor?
Yok Windows ayarlarına girerken misal hoparlör sekmesine fln. Win 11 kurdum ama daha ekran kartını kurmadım. Ekran 144 hz ama 64 den yukarı alamıyorum şuan

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Yok Windows ayarlarına girerken misal hoparlör sekmesine fln. Win 11 kurdum ama daha ekran kartını kurmadım. Ekran 144 hz ama 64 den yukarı alamıyorum şuan
Hiç normal değil kanka.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlamadım, yeni ise laptop bakım falan yapma. Yeni ise özellikle direk garantiye gönder bence hiç uğraşma.
Kanka genel anlamda sorun yok. 2 3 kere fln oldu arada nadir oluyor daha 2 saat bile kullanmadım. Garantiden buna bir şey yapacağını zannetmiyorum ama ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin

Siyah ekran olup tekrardan Windows geliyorsa ekran kartı sürücünü kuruyordur. Ekran kartı sürücülerini kurduktan sonra sorunun çözülecektir.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
Sürücü kurmamışsınız ki? Intel'in sitesinden indirip yükleyin bunu:

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Sürücü kurmamışsınız ki? Intel'in sitesinden indirip yükleyin bunu:
Daha yeni aldım hocam kurucam işlemci ve ekran kartı sürücülerini. Teşekkür ederim Bi tane win driver diye dosya var o nedir?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
Daha yeni aldım hocam kurucam işlemci ve ekran kartı sürücülerini. Teşekkür ederim Bi tane win driver diye dosya var o nedir?
Acer, sürücüleri veriyor diskin içine koyup. Sanırsam SSD'nizden partition bölmüşler sürücüler için. Eskiden öyleydi diye hatırlıyorum. EFI Shell için de partition bölüp veriyorlardı galiba.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Acer, sürücüleri veriyor diskin içine koyup. Sanırsam SSD'nizden partition bölmüşler sürücüler için. Eskiden öyleydi diye hatırlıyorum. EFI Shell için de partition bölüp veriyorlardı galiba.
Şuan 14gb bölüp vermişler. Kurmam gerekiyor mu hepsini?

Top Bottom