tuşa 10 saniye bas toptan kapatır kapanmaz ise çıkarılabilir pil ise çıkar takDostlar merhaba ben Laptopta görev yöneticiden yanlışlıkla bir şeyi devre dışı bıraktım ne olduğunu tam hatırlamıyorum laptop ekranı bir anda mavi oldu nasıl çözeceğim yardım edin lütfen.
Tamam deniyorum hocam.tuşa 10 saniye bas toptan kapatır kapanmaz ise çıkarılabilir pil ise çıkar tak
dene harddiski ani bir şey ile silmediyse sorun yokTamam deniyorum hocam.
Pil içine gömülü çıkarma şansım yok Windows ile ilgili bir şeyi görev yöneticiden devre dışı bıraktım ekran mavi oldu bir anda içinde önemli dosyalar vardı .
bişey değil hocamAçıp kapatınca düzeldi teşekkür ederim panikledim bir anda
ama eğer yüksek ram cpu gpu tüketen ve pcyi yavaşlattığını düşündüğün uygulamaları internette ismini arat sistem uygulaması değilse kapat büyük ihtimalde sistem uygulaması değilse virüstürTeşekkürler Hocam kapatıp açılınca düzeldi evet bir daha karışmam
Bilgisayarı satacağım da ben o yüzden bir göz atıyorum hocam yeni sahibi sorunsuz kullansın teşekkürler bu arada.ama eğer yüksek ram cpu gpu tüketen ve pcyi yavaşlattığını düşündüğün uygulamaları internette ismini arat sistem uygulaması değilse kapat büyük ihtimalde sistem uygulaması değilse virüstür
Merhabalar hocam eskiden ms dos çekirdeği yüzünden mavi ekran gelince bilgisayar bidaha açılmazdı ama nt çekirdeği sayesinde mavi ekran verdiğinde restart atarsınız düzelir.Tamam deniyorum hocam.
Pil içine gömülü çıkarma şansım yok Windows ile ilgili bir şeyi görev yöneticiden devre dışı bıraktım ekran mavi oldu bir anda içinde önemli dosyalar vardı .