Neler Yeni

LAPTOP Bir Anda Mavi Oldu

rookie27

80+ Gold
Dostlar merhaba ben Laptopta görev yöneticiden yanlışlıkla bir şeyi devre dışı bıraktım ne olduğunu tam hatırlamıyorum laptop ekranı bir anda mavi oldu nasıl çözeceğim yardım edin lütfen.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Dostlar merhaba ben Laptopta görev yöneticiden yanlışlıkla bir şeyi devre dışı bıraktım ne olduğunu tam hatırlamıyorum laptop ekranı bir anda mavi oldu nasıl çözeceğim yardım edin lütfen.
tuşa 10 saniye bas toptan kapatır kapanmaz ise çıkarılabilir pil ise çıkar tak

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tuşa 10 saniye bas toptan kapatır kapanmaz ise çıkarılabilir pil ise çıkar tak
Tamam deniyorum hocam.
Pil içine gömülü çıkarma şansım yok Windows ile ilgili bir şeyi görev yöneticiden devre dışı bıraktım ekran mavi oldu bir anda içinde önemli dosyalar vardı .

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Tamam deniyorum hocam.
Pil içine gömülü çıkarma şansım yok Windows ile ilgili bir şeyi görev yöneticiden devre dışı bıraktım ekran mavi oldu bir anda içinde önemli dosyalar vardı .
dene harddiski ani bir şey ile silmediyse sorun yok
eski pcimde elektrik gidince oyunlar gidiyordu hemen tepki vermeyin

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
kapat aç düzelir büyük ihtimal
birde sistem uygulamalarını kapatırsanız görev yöneticisinde mavi ekran yersiniz bikmediğiniz şeylere karışmayın

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kapat aç düzelir büyük ihtimal
birde sistem uygulamalarını kapatırsanız görev yöneticisinde mavi ekran yersiniz bikmediğiniz şeylere karışmayın
Teşekkürler Hocam kapatıp açılınca düzeldi evet bir daha karışmam 🙃

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Teşekkürler Hocam kapatıp açılınca düzeldi evet bir daha karışmam 🙃
ama eğer yüksek ram cpu gpu tüketen ve pcyi yavaşlattığını düşündüğün uygulamaları internette ismini arat sistem uygulaması değilse kapat büyük ihtimalde sistem uygulaması değilse virüstür

rookie27

80+ Gold
ama eğer yüksek ram cpu gpu tüketen ve pcyi yavaşlattığını düşündüğün uygulamaları internette ismini arat sistem uygulaması değilse kapat büyük ihtimalde sistem uygulaması değilse virüstür
Bilgisayarı satacağım da ben o yüzden bir göz atıyorum hocam yeni sahibi sorunsuz kullansın teşekkürler bu arada.

java

80+ Bronze
Tamam deniyorum hocam.
Merhabalar hocam eskiden ms dos çekirdeği yüzünden mavi ekran gelince bilgisayar bidaha açılmazdı ama nt çekirdeği sayesinde mavi ekran verdiğinde restart atarsınız düzelir.

Top Bottom