Laptop çok fazla ısınıyor!

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,020
merhaba aslında yeni bir sistem alacaktım fakat forumdaki arkadaşlar beklememi tavsiye etti zaten ailemde bekleme taraftarıydı bende o yüzden beklemeye karar verdim ve benim eski emektar laptopa geri döndüm.
geri döndüm dönmesine fakat laptop aşırı fazla ısınmaya başlamış önceden saatlerce açık kalan (ortalama 10-12 saat) ve bana ısındığını dahi hissettirmeyen laptop şimdi şimdi hem hırrr hırr diye ses çıkartıyor hemde fazlasıyla ısınıyor kucağımdayken terliyorum resmen bu ısının normal olmadığını farkedince işlemcinin derecesine nereden bakabileceğimi araştırmaya başladım ve HWmonitor diye bir program buldum bu programa baktığımda işlemcimin 98-100 derecelere kadar ulaştığını farkettim ve gittim hemen süpürgeyi alıp geldim süpürgeyi hava kanalına dayayıp çalıştırdım ve sıcaklık 50 dereceye kadar düştü bu da soğutmada sıkıntı olduğu anlamına geliyor.
büyük ihtimalle içini açıp temizlememi söyleyeceksiniz ama kendime fazla güvenemiyorum elimde kalırsa diye korkuyorum çünkü evde internete erişebileceğim tek sağlam cihaz bu
ne yapmalıyım?

forumdaki arkadaşlar beklememi tavsiye etti
dolar git gide artıyor en kısa sürede toplamanızı tavsiye ederim
temizlememi söyleyeceksiniz
aynen içini temizleyip macunu yenile
ama kendime fazla güvenemiyorum
o zaman bir bilgisayarcıya götür garantisi varsa garantiye yolla ama emektar diyorsun eski bilgisayar büyük ihtimal adam temizlerken sende adamın yanında dur parça yürütmesin

o zaman bir bilgisayarcıya götür garantisi varsa garantiye yolla ama emektar diyorsun eski bilgisayar büyük ihtimal adam temizlerken sende adamın yanında dur parça yürütmesin
hocam çok fazla indirimli pc çıkmadıkça iş işten geçti artık dolar bu durumdayken almak çok mantıksız yıl sonunu bekleyeceğim bi umut işte

kanka bende bekleyecektim ama daha da artmaya devam edince aldım sende bir an once al derim

Msi afterburner ile test yap sonra da bize ss at (1 saat oyun oyna)

.

dahada artıyor ama karar sizin
farkındayım arttığının fakat yapabileceğim bir şey yok 6500-7000tl bütçem var bu bütçeye 1660 süperli sistem alabilir olduk sadece bundan 1 ay önce çok rahat 2060 sistem toplanabiliyordu bu gerçeği bilmek beni üzüyor gönlüm el vermiyor almayı

farkındayım arttığının fakat yapabileceğim bir şey yok 6500-7000tl bütçem var bu bütçeye 1660 süperli sistem alabilir olduk sadece bundan 1 ay önce çok rahat 2060 sistem toplanabiliyordu bu gerçeği bilmek beni üzüyor gönlüm el vermiyor almayı
7k ya rahat 2060 toplarsın kardeşim düzenleme: fiyatlara tekrar baktım biraz zor :d

ben ısınmayan laptop görmedim hocam

Geri