laptop çok kasıyor

Reaksiyon skoru
98
arkadaşlar laptopum çok kasıyor ve ısınıyor sürekli ekran kartı soğutucusu çalışıyor hçbir oyuna giremiyorum sadece youtube ve googlede takılabiliyorum yardımcı olurmusunuz
i5 işlemcı
4gb ram
laptop

Unlostun videosunu izle kankam temizlerisn biraz faydası olur :)

Isıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve RAM in düşük.
Isı için kaliteli bir laptop soğutucu almanı öneririm.(performansı etkiler). (y)

arkadaşlar laptopum çok kasıyor ve ısınıyor sürekli ekran kartı soğutucusu çalışıyor hçbir oyuna giremiyorum sadece youtube ve googlede takılabiliyorum yardımcı olurmusunuz
i5 işlemcı
4gb ram
laptop
Ekran kartın Hd 3000 falan mı belirtmemişsin

Laptop iç temizliğine dikkat et arka planda gereksiz çalışan uygulamaları kapat.
Hatta üstte arkadaşımızında dediği gibi unlost'un videosunu izle
Video LİNK

Isıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve RAM in düşük.
Isı için kaliteli bir laptop soğutucu almanı öneririm.(performansı etkiler). (y)
ram benim için ideal bi seviyede ki oynadıgım 2 oyun var zula minecraft bunlarda çok fazla ram istemeyen oyunlar

i5 işlemcı
4gb ram
laptop
eğer temizliği yapılmadıysa ondan ısınıyordur. temizliği yapılıp termal macunu değiştirmeyi dene. düzelecektir

ram benim için ideal bi seviyede ki oynadıgım 2 oyun var zula minecraft bunlarda çok fazla ram istemeyen oyunlar
Ben eskiden laptop soğutucu kullanmazdım laptop 1-1.5 saat sonrası performans düşümü hatta ısı dolaylı kendini kapatma bile oluyordu kaliteli bir laptop soğutucu aldıktan sonra performansım stabil hale geldi nerdeyse bütün sıkıntılarımı önlemişti.

Uzun zamandır temizlik yapmadıysan tozunu al ve gerekirse macun yenile

Geri