Neler Yeni

Yardım Laptop CPU Sıcaklığı çok yüksek

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Arkadaşlar dün laptopumu temizlettim ve Thermal Grizzly Hydronaut termal macun sürdüm, Cpu sıcaklığım 96 derece. Laptoplar için normal mi? Laptop modelim casper excalibur. Altına soğutucu alsam fark eder mi ve önerebilceğiniz bir soğutucu var mı?

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar dün laptopumu temizlettim ve Thermal Grizzly Hydronaut termal macun sürdüm, Cpu sıcaklığım 96 derece. Laptoplar için normal mi? Laptop modelim casper excalibur. Altına soğutucu alsam fark eder mi ve önerebilceğiniz bir soğutucu var mı?
Normal değil kanka oyuna girmeden önce fanları fullemeyi dene belki bir şey değişir altına soğutucu alsan çözüm olurda ne kadar mesela ben ns2000 kullanıyorum tavsiye ederim

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal değil kanka oyuna girmeden önce fanları fullemeyi dene belki bir şey değişir altına soğutucu alsan çözüm olurda ne kadar mesela ben ns2000 kullanıyorum tavsiye ederim
Laptop kız arkadaşımın, temizletmeden önce de bu derecelerde olduğunu söylüyor işlemci sıcaklığının, anlayamadım ondan normal mi değil mi bence değil

TİTAN.

80+ Platinum
Laptop kız arkadaşımın, temizletmeden önce de bu derecelerde olduğunu söylüyor işlemci sıcaklığının, anlayamadım ondan normal mi değil mi bence değil
Değil Casper ısınma anlamında yoran bi cihaz altına soğutucu alın ama cihazda genel bir sıkıntı var
Cihaz özellikleri nedir ve cihazın tam adı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
9 ve 10. Nesil işlemciler çok ısınıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim 11400h da 86 derecede çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Max 90 görse iyi de 100e yaklaşıyor sizinki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fabrika verilerine göre 105 dereceye kadar normal karşılanıyor ama olağandan biraz fazla

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Model G780, işlemci i7-10750H, cihaz 2.5 yıllık. Ekran kartı sıcaklıkları 60 küsürlerde geziyor

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
ismail
cpu fanı düzgün çalışıyorsa 91 dereceyi görmesi gerekir genelde.Ek olarak masaya yada dizinize koyduğunuzda ızgarasında boşluklar kalsın hava kalmayacak şekilde koyuyorsanız cihaz can çekişiyordur.
Model G780, işlemci i7-10750H, cihaz 2.5 yıllık. Ekran kartı sıcaklıkları 60 küsürlerde geziyor

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
cpu fanı düzgün çalışıyorsa 91 dereceyi görmesi gerekir genelde.Ek olarak masaya yada dizinize koyduğunuzda ızgarasında boşluklar kalsın hava kalmayacak şekilde koyuyorsanız cihaz can çekişiyordur.
Altında laptop soğutucu var ama çalışmıyor. F/p bir laptop soğutucu öneriniz var mı?

Şu an 87 derecede çalışıyor valorantta, konuyu açtığımda yine valorant oynuyordum 96'ydı

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
altını mutlaka yükseltin ve fanları max a alın (fn + 1)

Top Bottom