Hocam lenovo vantage'den oyuna girince performans modunu aç seçeneğini etkinleştirdim. Bir de sağ tıkla öyle açayım ama öyle bir şey gelmiyor.Güç tasarrufunda olmadığına emin misin?
Bir de simgeye sağ tıkla oradan ekran kartını seçerek çalıştır.
cs oynayan birisi değilim aslında. Sadece performansı merak etmiştim hocam olmasa dahi dert etmem( i5 10300h işlemci ) bendede laptop var gtx 1650 ile csgoda en düşükte 100 fln alıyor dahiliyi kullanıyor ama ne yaparsam yapayim düzelmedi laptop aldığıma pişmanım
arama yerine grafik ayarları yaz oyunu seç seçeneklerden ayarla(windows 11 deyim doğru olmayabilir)
Oyun içi ayarların yapılı mı ? ve pc performans modunda mı ? ben 1050ti laptopta bile daha yüksek fps alıyodum yakın zamanda oynamadım ama 144 sabit alıyodum en sonLaptoptan biraz önce ilk defa csgo girdim. 80-90fps arası alıyordum otomatik olarak yüksek ayarları yapmış. Acaba dahili gpu kullanılıyor olabilir mi? 3050ti var normalde
Nvidia Denetim Masasından seçebiliyorsun. Onun haricinde laptobun modları vs. vardır. Ondan dolayı olabilir.Laptoptan biraz önce ilk defa csgo girdim. 80-90fps arası alıyordum otomatik olarak yüksek ayarları yapmış. Acaba dahili gpu kullanılıyor olabilir mi? 3050ti var normalde