Neler Yeni

Yardım LAPTOP EKRAN KAPAĞININ HIZLI AÇILMASI

MERT223

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mert
Arkadaşlar ben CASPER marka g770 rtx 3050ti model bi cihazım vardı servise genel termal bakım için ve ek 8 gb ram için yolladım. Galiba serviste menteşeleri yağlamış olacaklar ki bildiğiniz kapak yerinde durmuyor. Azıcık bile sallansa masada kapak kapanıyor yada arkaya yatıyor sizce normal mi? Yani zamanla eski haline döner mi? Hafta sonu oldugu için müşteri hizmetleri ile görüşemiyorum malesef bunuda eklemek istedim

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Arkadaşlar ben CASPER marka g770 rtx 3050ti model bi cihazım vardı servise genel termal bakım için ve ek 8 gb ram için yolladım. Galiba serviste menteşeleri yağlamış olacaklar ki bildiğiniz kapak yerinde durmuyor. Azıcık bile sallansa masada kapak kapanıyor yada arkaya yatıyor sizce normal mi? Yani zamanla eski haline döner mi? Hafta sonu oldugu için müşteri hizmetleri ile görüşemiyorum malesef bunuda eklemek istedim
Yağlama bu kadar sorun yaratmaz. Menteşeleri tam sıkmamış olabilirler.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
cihaz çok eski değil yani 10 yıllık laptoplarda bile yağlama çok nadir gerekiyor . Sizin menteşeleri gevşeltmişler ya müşsteri hizmetlerine yollayın ilgilenirler. Ama çok sıkıcı bir durum .Gereksiz vakit kaybı .

Top Bottom