KafasıMeşgul
80+ Bronze
Dahası
csgo tarzı oyunları oynatır gibime geliyorGeForce GT 820M
Sizce iyi mi?
csgo tarzı oyunları oynatır gibime geliyorGeForce GT 820M
Sizce iyi mi?
Modelini ve üretim yilini soylersen yardımcı olabilirimLaptop' um un ekran kartı cok düşük bu yüzden ekran kartı değiştiriliyor mu? diye merak ettim
Bende 820m var csde sabit 60 vsync açıyorum fps çok düşmüyorGeForce GT 820M
Sizce iyi mi?
Eğer değitireceğin ekren kartı için yeterli alan varsa değiştirebilirsinLaptop' um un ekran kartı cok düşük bu yüzden ekran kartı değiştiriliyor mu? diye merak ettim
Lenovo Z50-50
Üretim yılını bilmiyorum
Maalesef o modelde gömülü değiştirme imkanın yok denebilecek kadar az anakarti değiştirceğine yeni laptop alirisinLenovo Z50-50
Üretim yılını bilmiyorum
anakart değişmiyor arkadaşlar reballing yapılıp ekran kartı işlemcisi çıkarılır ve yeni ekran kartı işlemcisi lehimlenerek takılırMaalesef o modelde gömülü değiştirme imkanın yok denebilecek kadar az anakarti değiştirceğine yeni laptop alirisin
O lehim yapan alet özel bir alet olduğu için maliyeti fazla ve direk gpu bulmasida Türkiye koşullarında zoranakart değişmiyor arkadaşlar reballing yapılıp ekran kartı işlemcisi çıkarılır ve yeni ekran kartı işlemcisi lehimlenerek takılır
evetO lehim yapan alet özel bir alet olduğu için maliyeti fazla ve direk gpu bulmasida Türkiye koşullarında zor