hp victus 16
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
örneğin witcher 3 de eskiden 90-100 geçiyodu ayarları düsmeme ragmen 70-80 de geziyor ve droplar oluyor ara sıra
anladım dediğinizi ama hepsini nasıl açacagımı tam bilmiyorum yanlış bir şey yaparım diye de kurcalamak istemedim hangilerini açmam gerektigini tam yazabilir misini müsait isenizBunlar detaylı değerler değil bişey anlaşılmıyor, tüm işlemci çekirdek kullanımı ve hızları, ekran kartının kullanımı çekirdek ve bellek hızları falan açık olmalı.
bir de ekran kartı watt bazı oyunlarda 100-105 arası oluyor bunda meslea 70-80 oluyor onunla alakalı olabilir mianladım dediğinizi ama hepsini nasıl açacagımı tam bilmiyorum yanlış bir şey yaparım diye de kurcalamak istemedim hangilerini açmam gerektigini tam yazabilir misini müsait iseniz
laptop kasasının içi açılmalı ve fanların arasındaki tozları güzelce temizlemelisin termal macun da yenilersin laptoplarda daha sık yapman gerekiyor bu işlemleri.arkadaşlar selamlar laptop sistem imzada var eskiden 200 civarı fps aldığım oyunda şimdi 90-100 civarında bir de ufak tefek droplar oluyor driver güncel sistemi temizliyorum sürekli güncellemeleri yapıyorum sorun ne olabilir sizce
3-4 ayda bir temizliyorum cihaz daha 5-6 aylık termal macun değişimi ister milaptop kasasının içi açılmalı ve fanların arasındaki tozları güzelce temizlemelisin termal macun da yenilersin laptoplarda daha sık yapman gerekiyor bu işlemleri.
anladım dediğinizi ama hepsini nasıl açacagımı tam bilmiyorum yanlış bir şey yaparım diye de kurcalamak istemedim hangilerini açmam gerektigini tam yazabilir misini müsait iseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de ekran kartı watt bazı oyunlarda 100-105 arası oluyor bunda meslea 70-80 oluyor onunla alakalı olabilir mi
Gerektiği kadar güç kullanır oyuna duruma göre o normal. Afterburner ayarlar kısmında ekran sekmesinde gereken değer isimlerinin tikini işaretleyip OSD de göster kutucuğunuda işaretleyin, değerler gelicektir.
böyle olur mu
hocam?Gerektiği kadar güç kullanır oyuna duruma göre o normal. Afterburner ayarlar kısmında ekran sekmesinde gereken değer isimlerinin tikini işaretleyip OSD de göster kutucuğunuda işaretleyin, değerler gelicektir.