Laptop görüntü gelmiyor.

Crossita

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Oyun oynarken bi anda PC kapandı ve tekrar açınca görüntü gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Laptopun açma kapama tuşunun ışıgı yaniyormu benimde laptopum öyle olmuştum anakartını yanmış meğer

Evet yanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Laptop rahmetliye ayrıldı yani demi şimdi.
Evt ben laptopum eskiydi biraz gittim 2 tamirciye 500 tl dedi ve yapsam bile eski parça takcaklar piyasada yenisi yokmuş dediler yine bozulabilirmiş o yüzden yaptırmadım şimdi kat kat daha iyi bir pc aldım:D Ve sanada geçmiş olsun ama yinede bir tamirciye git belki başka sorunuda olabilir ama eğer anakart yanmışa allah rahmet eylesin rahmetliyi nasıl bilirdin 😂

Evt ben laptopum eskiydi biraz gittim 2 tamirciye 500 TL dedi ve yapsam bile eski parça takcaklar piyasada yenisi yokmuş dediler yine bozulabilirmiş o yüzden yaptırmadım şimdi kat kat daha iyi bir PC aldım:D Ve sanada geçmiş olsun ama yinede bir tamirciye git belki başka sorunuda olabilir ama eğer anakart yanmışa allah rahmet eylesin rahmetliyi nasıl bilirdin 😂
İyi bilirdim çok kahrımı çekti. Bende onun çektim .d

Ekran kararık mı? Yani çalışıyor ama görüntü gelmiyor mu? Veya monitörü vs. oynattığında görüntü geliyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,078
Üyeler
195,522
Son üye
egxan
Geri