Laptop hardisk taktırma

Reaksiyon skoru
72
Dostlar msi laptopuma 1 tb harddisk aldım taktıracağım kendim takmayı bilmiyorum msi teknik servisi servispointi aradım kendiniz takarsanız garanti dışı kalmıyo dedi bilgisayarcıya gidip taktırmalıyım yoksa 250 tl + kdv verip servise mi taktırayım

Dostlar msi laptopuma 1 tb harddisk aldım taktıracağım kendim takmayı bilmiyorum msi teknik servisi servispointi aradım kendiniz takarsanız garanti dışı kalmıyo dedi bilgisayarcıya gidip taktırmalıyım yoksa 250 TL + kdv verip servise mi taktırayım
vallahi dostum çok dikkatli olman lazım içinden parça falan çaldırmamalısın bence dibinde gözününn önünde yapıcaksa bir güvenilir bir pc ciye taktırabilirsin

Güvendiğiniz bilgisayarcıya taktırın.

İçinden ne çalabilir ki ?
ram yada içinde zaten bulunan hard diski ssd yi yada değiştirilebilen bir ekran kartınız varsa onuda çalabilirler çok gördüm bunu laptop diyip geçmeyin çalıyorlar

Öyle yapcam ztn
Post automatically merged:

Bütün özelliklerini biliyorum
özellikleri bilsen bile mesela senin laptopta 8 gb ram var 2133 mhz diyelim adam gene 8 gb takıyor fakat mhz değeri 1600 mhz yada sendeki 256 gb ssd yi alıyor kötü bir model ssd yi takıyor gene 2560 gb ama

Öyle yapcam ztn
Post automatically merged:

Bütün özelliklerini biliyorum
Biz harddisk i servise taktırın desek bile siz bilgisayarcıya taktıracakmışsınız niye soruyorsunuz ?

youtube a loptop modelini yaz değiştirme videoları vardır izle yap

Geri