Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
SS'leri atmayı unutmuşum bunun gibi birşeymi ?Öyle bir harddisk bende de mevcut. PES LoL falan kurulu, idare ediyor.
Benimkinde 1 tane de bad sector var. İdare ediyor ya.SS'leri atmayı unutmuşum bunun gibi birşeymi ?
Masaüstüne takılıyormu bunlar SSD'den bütçeyi kısıp bunu kullanırım diye düşündüm.Benimkinde 1 tane de bad sector var. İdare ediyor ya.
Evet. Bir adet SATA POWER ve bir adet SATA kablosu ile bağlayabilirsiniz. SSD bağlar gibi anlayacağınız.Masaüstüne takılıyormu bunlar SSD'den bütçeyi kısıp bunu kullanırım diye düşündüm.
S2h'dan çıkar glbEvet. Bir adet SATA POWER ve bir adet SATA kablosu ile bağlayabilirsiniz. SSD bağlar gibi anlayacağınız.
SATA çıkar SATA POWER PSU'dan.S2h'dan çıkar glb
Genel olarak bad sector olmadığı için sorun yaratmaz ama bazı oyunlarda sorunlara sebep olabilir.Merhaba bozulan laptop'dan kullanmak için HDD'yi çıkardım yeni sistem'de kullanmayı düşünüyorum 6 yıllık bir HDD geçenlerde program'dan tarama yaptığımda bad sector çıkmadı 70'e yakın hızı var bir sorun çıkarmı kullanmamda.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bilgilendirmen için teşekkürlerSATA çıkar SATA POWER PSU'dan.
Nasıl sorunlar acaba ? 240 gb SSD ile kombine etmeyi düşünüyorum.Genel olarak bad sector olmadığı için sorun yaratmaz ama bazı oyunlarda sorunlara sebep olabilir.
Nasıl oluyor derken?Nasıl sorunlar acaba ? 240 gb SSD ile kombine etmeyi düşünüyorum.
Normal 500/500 bir SSD ile bu kopyalama işlemleri ne kadar sürer acaba ?Nasıl oluyor derken?
SSD'ye Windows'u kurarsın. Oyunları ise buna kurarsın. Oyunda grafiksel sorunlar ve droplar çıkarsa o oyunu SSD'ye taşırsın.
Burada HDD'in hızı daha düşük olduğu için o hızı sınırlayacak. Ayrıca çok değişken var. Siz kafaya takmayın öyle 1-2 gün sürmez.Normal 500/500 bir SSD ile bu kopyalama işlemleri ne kadar sürer acaba ?